«Μπόμπα» η Τζένη Λάττου: Δείτε πως είναι σήμερα η πρώην του Παντελή Παντελίδη (φώτο)

Η Τζένη Λάττου, όπως πιθανώς να έχετε ακουστά, ασχολείται με τη μόδα και μάλιστα έχει στο βιογραφικό της πολλές συνεργασίες με εταιρίες προϊόντων ομορφιάς και ρούχων.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης, είχε δηλώσει το 2019 για τον Παντελή Παντελίδη πως «ήταν ένας άνθρωπος που πέρασε από τη ζωή μου, τον αγάπησα πολύ. 

Γενικά για τα προσωπικά μου δεν μιλάω, αλλά ειδικά για το συγκεκριμένο θέμα από σεβασμό στην οικογένειά του και μόνο, δεν ήθελα να βγω κι εγώ και να πω ότι τον ήξερα, ότι ήταν στη ζωή μου, δεν υπάρχει λόγος.

Δεν είχε βγει ότι ήμασταν μαζί, απλά έχουμε φωτογραφίες μαζί που θα μπορούσε να έχει ο καθένας. Όλοι θα μπορούσαν να έχουν μια φωτογραφία με έναν καλλιτέχνη, δεν πάει να πει αυτό ότι υπάρχει κάτι παραπάνω».

Ποια είναι η Τζένη Λάττου

Με πατέρα Έλληνα και μητέρα από τη Σιγκαπούρη, η Τζένη ασχολήθηκε με το μόντελινγκ (πήρε μέρος στον δημοφιλή διαγωνισμό Elite Model Look).

Στο βιογραφικό της θα δείτε και σπουδές στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών) αλλά και πτυχίο fitness trainer. Όμως το όνειρό της και εκεί που δίνει τον καλύτερο εαυτό της είναι ο χορός.

Έτσι καταλαβαίνετε, πως δεν είναι τυχαία ανάμεσα στις καλύτερες. Έχει δουλέψει στα μεγαλύτερα νυχτερινά μαγαζιά της Αθήνας και συνεργάστηκε με γνωστούς καλλιτέχνες της Ελληνικής μουσικής βιομηχανίας.

Ο φωτογραφικός φακός την πέτυχε, λοιπόν, πριν από λίγες ημέρες στο Posidonio και η αλήθεια είναι πως έχει αλλάξει αρκετά.

Μια εντυπωσιακή μαυρομαλλούσα με υπέροχες αναλογίες… ιδού και τα πειστήρια:
Δείτε άλλες της φωτογραφίες:


epirusblog.gr
5 of 5
«Μπόμπα» η Τζένη Λάττου: Δείτε πως είναι σήμερα η πρώην του Παντελή Παντελίδη (φώτο)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2067726458781058129

Τα καλύτερα

item