Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Απαντάει στο ενδεχόμενο να ανέβει ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του νικητή του Survivor, Στάθη Σχίζα. Το ζευγάρι παραχώρησε κοινή συνέντευξη στο περιοδικό «OK!» και απάντησε μεταξύ άλλων και για το ενδεχόμενο να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

«Κοίταξε, η αλήθεια είναι ότι επειδή είναι φρέσκο θέλουμε να το ζήσουμε λιγάκι ακόμα σαν ζευγαράκι. Νεανικά και πιο χαλαρά. Μας αρέσει πολύ που ο κόσμος μάς θέλει μαζί. Παίρνουμε πολλή αγάπη και μας λένε συνέχεια πόσο ταιριάζουμε» δήλωσε αρχικά η Αλεξάνδρα

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Η αλήθεια είναι ότι η ηλικία μου δεν συνάδει τόσο με τη ζωή που έχω κάνει. Είμαι 29 χρόνων και ήδη έχω έναν γάμο και ένα διαζύγιο. Η πορεία μου ως τώρα μοιάζει με εκείνη μιας πιο μεγάλης γυναίκας. Μπορώ να σου πω λοιπόν ότι ο γάμος δεν είναι στα πολύ κοντινά μου σχέδια» 

Όσον αφορά τις δηλώσεις της Αλεξάνδρας, ο Στάθης Σχίζας πρόσθεσε: «Νομίζω ότι ο γάμος είναι και λίγο υπερεκτιμημένος. Μπορεί να είσαι με τον άνθρωπό σου ευτυχισμένος και να μην έχεις παντρευτεί ποτέ στη ζωή σου. Υπάρχουν πολλά ζευγάρια που είναι παντρεμένα αλλά όχι ευτυχισμένα. \

Εμένα με νοιάζει πρώτα να είμαστε ευτυχισμένοι και αγαπημένοι. Ένα παιδί, για παράδειγμα, σε δένει πιο πολύ, σε φέρνει πιο κοντά με τον άνθρωπό σου και είναι πραγματική ευτυχία. Στην ουσία ο γάμος είναι ένα χαρτί και ένα πάρτι για τους συγγενείς σου»

epirusblog.gr
5 of 5
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Απαντάει στο ενδεχόμενο να ανέβει ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8127067488349593353
item