Η εξομολόγηση της Bella Hadid: «Οι φίλοι μου με εγκατέλειψαν, όταν έμαθαν ότι είμαι από την Παλαιστίνη»

Η Bella Hadid, η οποία χρησιμοποιεί τη φήμη της για να προωθήσει μηνύματα σχετικά με την Παλαιστίνη, από όπου και κατάγεται,  σε συνέντευξη που παραχώρησε στο podcast «The Rep», αποκάλυψε ότι αυτό δεν έχει λειτουργήσει θετικά στην καριέρα της.

Το πρώτο «χτύπημα» που δέχτηκε σχετικά με την αγάπη της για την πατρίδα της, ήταν σε ηλικία 14 μόλις ετών, όταν είχε κάνει ένα τατουάζ που έγραφε «ελευθερία στην Παλαιστίνη».

«Ήθελα να απελευθερωθούν οι άνθρωποί μου, να μην πληγώνονται άλλο. Αυτό ήταν και η αρχή της προσπάθειά μου να γίνω η φωνή της Παλαιστίνης παγκοσμίως», είπε χαρακτηριστικά η διάσημη καλλονή.

Στη συνέχεια, όταν πήγε στο γυμνάσιο, ο πατέρας της αναγκάστηκε αρχικά να πει ψέματα για την καταγωγή της, καθώς ήδη κάποια παιδιά που ζούσαν κοντά στο σπίτι της, της έκαναν διαρκώς bullying, φωνάζοντάς τη «τρομοκράτη».

Η Bella παραδέχτηκε πως για χρόνια δεν ήξερε ποια πραγματικά ήταν. Ωστόσο, όταν κατάλαβε, δεν έπαψε να παλεύει για τα δικαιώματα, τόσο της ίδιας, όσο και του λαού της χώρας της.

«Είχα μερικούς φίλους που με εγκατέλειψαν τελείως, όταν έμαθαν ότι είμαι από την Παλαιστίνη. Ακόμα και φίλοι, με τους οποίους τρώγαμε μαζί κάθε βράδυ για πάνω από 7 χρόνια. Σταμάτησαν να μου ανοίγουν το σπίτι τους», εξήγησε.

epirusblog.gr
5 of 5
Η εξομολόγηση της Bella Hadid: «Οι φίλοι μου με εγκατέλειψαν, όταν έμαθαν ότι είμαι από την Παλαιστίνη»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 494208190048466722
item