Angelina Jolie - Brad Pitt: Οι αποκαλύψεις του FBI για τον άγριο καυγά τους κατά της διάρκεια πτήσης το 2016

Πριν από λίγες ημέρες το FBI δημοσιοποίησε κάποιες άγνωστες λεπτομέρειες για τον άγριο καυγά ανάμεσα στην Angelina Jolie και τον Brad Pitt που οδήγησε τελικά στην αίτηση διαζυγίου το 2016.

Όπως αναφέρει η μακροσκελής έκθεση των μυστικών υπηρεσιών, το περιστατικό έλαβε χώρα στο ιδιωτικό τζετ της οικογένειας στην διάρκεια πτήσης από την Νίκαια της Γαλλίας προς την Καλιφόρνια στις 14 Σεπτεμβρίου του 2016, παρουσία των έξι παιδιών του ζευγαριού, Maddox, Pax, Zahara, Shiloh και τα δίδυμα Vivienne και Knox.

Σύμφωνα με την έκθεση του FBI, η χολιγουντιανή σταρ είχε δηλώσει στις αρχές πως ο σύζυγός ήταν «τρελός» από την αρχή του ταξιδιού, ενώ μόλις επιβιβάστηκαν στο τζετ τα πράγματα «χειροτέρεψαν».

Η υποτιθέμενη κόντρα του Pitt με ένα από τα παιδιά τους – το όνομα του οποίου δεν αναφέρεται – καθώς και το γεγονός ότι ο ηθοποιός κατανάλωνε μεγάλες ποσότητες αλκοόλ στην διάρκεια του ταξιδιού, τον οδήγησαν εκτός εαυτού. 

Όπως περιγράφει η έκθεση, ο Brad Pitt συνεχώς λογομαχούσε με την σύζυγό του, κατηγορώντας την για την διάλυση της οικογένειας, ώσπου σε μια στιγμή βρέθηκαν στο μπάνιο του αεροσκάφους, όπου δεν ήταν ορατοί από τους υπόλοιπους επιβαίνοντες, με τον ηθοποιό να ταρακουνά από τους ώμους και το κεφάλι την Jolie. 

Ο ηθοποιός μετά μανίας χτυπούσε με γροθιές το ταβάνι του ιδιωτικού τζετ, φωνάζοντας στην σύζυγό του πως «είναι τρελή».

Όταν βγήκαν από το μπάνιο τα παιδιά έκλαιγαν, ρωτώντας επίμονα την μητέρα τους αν είναι καλά. Αυτό, σύμφωνα με τα λεγόμενα της Jolie, εξόργισε περαιτέρω τον Pitt επαναλαμβάνοντας σε εκείνα πως «δεν είναι καλά, αφού έχει βαλθεί να διαλύσει την οικογένεια τους». 

Η αντίδραση ενός από τα παιδιά – το όνομα του οποίου παραμένει απόρρητο – να επιτεθεί λεκτικά στον πατέρα λέγοντας πως «εκείνος είναι ο τρελός», οδήγησε τον Pitt να κατευθυνθεί επιθετικά προς το μέρος του.

Η Jolie εξήγησε πως μπήκε στην μέση, όπου και προέκυψαν τα τραύματα στην πλάτη και τον αγκώνα της. Έξι μόλις ημέρες μετά το περιστατικό η ηθοποιός υπέβαλε αίτηση διαζυγίου, το οποίο οριστικοποιήθηκε το 2018.

Η δημοσιοποίηση των εν λόγω στοιχείων δεν έχει σχολιαστεί προς το παρόν από τους εκπροσώπους καμίας πλευράς, με μια κοντινή πηγή του Pitt να αναφέρει στο αμερικανικό People πως η έκθεση λεπτομερειών του περιστατικού, έπειτα από τόσα χρόνια, έχει σκοπό την αυτοπροβολή της ηθοποιού, η οποία ωστόσο θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στα ίδια της τα παιδιά.

epirusblog.gr
5 of 5
Angelina Jolie - Brad Pitt: Οι αποκαλύψεις του FBI για τον άγριο καυγά τους κατά της διάρκεια πτήσης το 2016
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2735559491151805566
item