Η Alessandra Ambrosio με άσπρο κολάν κάνει Push ups.

Αν και φέτος η Αλεσάντρα Αμπρόσιο μας απογοήτευσε, αφού δεν πέρασε καθόλου από την Ελλάδα στις διακοπές της και πέταξε με ιδιωτικό αεροπλάνο από τη Μαρμαρίδα της Τουρκίας, απευθείας για Ιταλία, ανήκει στις αγαπημένες μας και της δίνουμε άφεση αμαρτιών. 

Ο Αύγουστος είναι ακόμα μπροστά!

Η Αλεσάντρα Αμπρόσιο βρίσκεται στο Malibu California και συνεχίζει τις διακοπές της εκεί. Παράλληλα προωθεί και τα προϊόντα ρούχων στα οποία συμμετάσχει μαζί με αρκετές ακόμα επώνυμες της showbiz και τουInstagram!

Η Alessandra Ambrosio φόρεσε την αθλητική της περιβολή με το άσπρο κολάν και το άσπρο μπουστάκι και κατέβηκε στην παραλία για να βγάλει φωτογραφίες!

Στη συνέχεια μπήκε στο ιδιωτικό γυμναστήριο του ξενοδοχείου που τη φιλοξενεί και μας έδειξε πόσο άνετα μπορείς να γυμναστείς, να σκύψεις και να κάνεις ανοίγματα με αυτά τα ρούχα!

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:14

Το άσπρο διαγραφεί και δεν αφήνει τίποτα ακάλυπτο. Έτσι και εμείς μπορέσαμε να δούμε τις τέλειες και ιδανικές αναλογίες του Super model και μαζί με μας και εκατομμύρια κόσμος ο όποιος την ακολουθεί στα social!

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο

epirusblog.gr
5 of 5
Η Alessandra Ambrosio με άσπρο κολάν κάνει Push ups.
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 61445575979678221
item