Παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ: Αύριο τα προσωρινά αποτελέσματα για 97.000 voucher

Την Τρίτη 23 Αυγούστου, αναμένεται να εκδοθούν τα προσωρινά αποτελέσματα για την παροχή 97.000 voucher  σε γονείς για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ της ΕΕΤΑΑ (Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης), ενώ θα ακολουθήσει η περίοδος των ενστάσεων, η οποία θα διαρκέσει από την Τετάρτη 24 έως και την Παρασκευή 26 Αυγούστου.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΕΕΤΑΑ, τα οριστικά αποτελέσματα των δικαιούχων αναμένεται να βγουν την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα, την Τρίτη 30 Αυγούστου.

Τα αποτελέσματα αφορούν στην επιλογή των ενδιαφερόμενων γονέων στο πρόγραμμα δράσης «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για τη πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης» της σχολικής περιόδου 2022 - 2023.

Η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων πρόκειται να πραγματοποιηθεί μέσω της σχετικής πλατφόρμας στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ στον σύνδεσμο εδώ, με την χρήση των κωδικών TaxisNet.

Οι δικαιούχοι του voucher

-Μητέρες βρεφών, νηπίων και παιδιών, καθώς και μητέρες νηπίων, παιδιών, εφήβων και ατόμων με Αναπηρία

-Άτομα (γυναίκες και άντρες) στα οποία έχει παραχωρηθεί με δικαστική απόφαση η επιμέλεια των παιδιών ή και άνδρες που βρίσκονται σε χηρεία,

-Άτομα (γυναίκες και άνδρες), τα οποία έχουν οριστεί δικαστικοί συμπαραστάτες ή ασκούν επιμέλεια του συμπαραστατούμενου με δικαστική απόφαση ή που επιθυμούν να εγγράψουν τα τέκνα τους σε δομές παροχής φροντίδας και φιλοξενίας βρεφών, νηπίων, παιδιών, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, ώστε να διασφαλιστεί η ισότιμη πρόσβασή τους στην εργασία, μέσω της παροχής ποιοτικών υπηρεσιών, καθώς και η ισότιμη πρόσβαση των ευπαθών ομάδων σε ποιοτικές κοινωνικές υπηρεσίες.

epirusblog.gr
5 of 5
Παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ: Αύριο τα προσωρινά αποτελέσματα για 97.000 voucher
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 6478551356975372144
item