Μεσσήνη: Προφυλακιστέος ο 50χρονος για την επίθεση με καυστικό υγρό στην πρώην σύζυγό του

Προφυλακιστέος κρίθηκε με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο 50χρονος για την επίθεση με καυστικό υγρό κατά της πρώην συζύγου του στην Ανάληψη Μεσσήνης.

Ο 50χρονος οδηγήθηκε ξανά σήμερα το πρωί στο Δικαστικό Μέγαρο Καλαμάτας προκειμένου να απολογηθεί, με τον εισαγγελέα και τον ανακριτή να τον κρίνου προφυλακιστέο, όπως μεταδίδει το Tharrosnews.

Υπενθυμίζεται πως ο 50χρονος, το περασμένο Σάββατο, ζήτησε και πήρε νέα προθεσμία για την απολογία του, λόγω του μεγάλου όγκου της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί από τις αρχές. 

Ο ίδιος δηλώνει μετανιωμένος για την πράξη του, βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και εκφράζει την πρόθεση του να βοηθήσει έμπρακτα στην αποκατάσταση της υγείας της πρώην συζύγου του.

Σημάδια βελτίωσης παρουσιάζει η κατάσταση της 49χρονης

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με την ΕΡΤ, η 49χρονη παραμένει για νοσηλεία στην οφθαλμολογική κλινική του Νοσοκομείου Καλαμάτας, όπου η κατάσταση στο μάτι της παρουσιάζει μικρά σημάδια βελτίωσης.

Ωστόσο, εξακολουθεί να χαρακτηρίζεται κρίσιμη από τους θεράποντες ιατρούς και συνεχίζει να λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή για την αντιμετώπιση του σοβαρού εγκαύματος στο δεξί της μάτι.


epirusblog.gr
5 of 5
Μεσσήνη: Προφυλακιστέος ο 50χρονος για την επίθεση με καυστικό υγρό στην πρώην σύζυγό του
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 3689561543047449580
item