Άγριο έγκλημα στην Άρτα: Δέχθηκε 4 σφαίρες για να σώσει την κόρη του -Το χρονικό της τραγωδίας

Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι της Άρτας από το άγριο έγκλημα που έγινε στο Αστροχώρι, χθες το απόγευμα της Πέμπτης, με δράστη έναν 29χρονο και θύμα τον 75χρονο πεθερό του.

Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ βρίσκεται σε εξέλιξη, για τον εντοπισμό του δράστη μετά το άγριο έγκλημα στο ορεινό χωριό του Νομού Άρτα. Οι αστυνομικοί «χτενίζουν» την περιοχή και θεωρείται θέμα ωρών η σύλληψη ή η παράδοσή του.

Εντοπίστηκε το ΙΧ του δράστη, θέμα χρόνου η σύλληψή του

Χθες το βράδυ, οι αστυνομικοί εντόπισαν σε ορεινή περιοχή στα σύνορα Άρτας – Αιτωλοακαρνανίας το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγε ο 29χρονος, αμέσως μετά την δολοφονία του 75χρονου πεθερού του στο Αστροχώρι.

Σύμφωνα με αστυνομικές πήγες, τον φερόμενο δράστη της δολοφονίας του ηλικιωμένου συνάντησε βοσκός της περιοχής, στον οποίον είπε ότι βγήκε στο βουνό γιατί έχει προβλήματα με συγγενικά του πρόσωπα.

Τέσσερις σφαίρες δέχτηκε ο πατέρας για να προστατέψει την κόρη του

Σύμφωνα με το epiruspost, το έγκλημα έγινε στην αυλή του ηλικιωμένου άνδρα ενώ είχε προηγηθεί καβγάς ανάμεσά τους για οικογενειακούς λόγους. 

Στις 17:00 το απόγευμα της Πέμπτης, ο 29χρονος από το Μεσόπυργο Άρτας πήγε στο σπίτι του πεθερού του και αφού διαπληκτίστηκαν φέρεται να τον πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα τουλάχιστον τέσσερις φορές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του epiruspost.gr, ο δράστης πυροβόλησε και εναντίον της πρώην συζύγου του. Ο ηλικιωμένος πατέρας, στην προσπάθειά του να προστατεύσει την 36χρονη κόρη του, καβγάδισε με τον δράστη, ο οποίος στη συνέχεια πήρε το όπλο και πυροβόλησε κατά του πεθερού του και της πρώην γυναίκας του, χωρίς όμως να την τραυματίσει. 

Ο δράστης, εκτός από ανθρωποκτονία, θα επιβαρυνθεί και με τη κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Ο 29χρονος έχει οξύθυμο χαρακτήρα

Ο φερόμενος ως δράστης ήταν γνωστός για τον οξύθυμο χαρακτήρα του αλλά και για τις φασαρίες που προκαλούσε συχνά για ασήμαντη αφορμή. Σύμφωνα με το epirus-tv-news, το ζευγάρι έχει αποκτήσει ένα παιδάκι 2,5 ετών. 

Ο γαμπρός του θύματος τηλεφώνησε και ενημέρωσε πως θα επισκεπτόταν το σπίτι του πεθερού του όπου μετά το διαζύγιό της η κόρη του μαζί με το παιδί της έμεναν μαζί του, λέγοντας πως θέλει να δει το παιδί.

Η ιστορία πίσω από τη δολοφονία

Ο 29χρονος είχε πάρει συναινετικό διαζύγιο με την 36χρονη, η οποία είχε επιστρέψει στο πατρικό της και είχαν συμφωνήσει τους όρους και τους χρόνους κατά τους οποίους θα έβλεπε το παιδί τους, ηλικίας δύο ετών περίπου.

Αργά το μεσημέρι της Πέμπτης πήγε στο σπίτι για να δει το παιδί όμως όλα πήραν απρόσμενη τροπή.

Όπως ανέφεραν οι κάτοικοι της περιοχής, ο δράστης ήταν γνωστός για τον εκρηκτικό του χαρακτήρα.

Ο 29χρονος διατηρεί κτηνοτροφική μονάδα και σχεδίαζε να μετακομίσει στην Αθήνα προκειμένου να εργαστεί σε μεταφορική εταιρεία.

H ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου

Στην επίσημη ενημέρωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, αναφέρεται ότι «βρέθηκε νεκρός σε αύλειο χώρο οικίας σε χωριό της Άρτας 80χρονος ημεδαπός με τραύματα από πυροβόλο όπλο».

Η σύλληψη του 29χρονου, που κατάγεται από τον Μεσόπυργο Άρτας, θεωρείται από την Αστυνομία θέμα χρόνου. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Άρτας.


epirusblog.gr
5 of 5
Άγριο έγκλημα στην Άρτα: Δέχθηκε 4 σφαίρες για να σώσει την κόρη του -Το χρονικό της τραγωδίας
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 8567707917407989415
item