'Αρτα: Ολοκληρώθηκαν 3 Χιλιόμετρα Ασφαλτόστρωσης Στους Χαλκιάδες

Χρ. Τσιρογιάννης: «Συνεχίζουμε, όπως είχαμε δεσμευτεί, να υλοποιούμε έργα που συμβάλλουν στην ασφαλή και εύκολη μετακίνηση των κατοίκων προς τις αγροτικές τους εκμεταλλεύσεις».

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης 3 χιλιομέτρων αγροτικών κεντρικών δρόμων στην Τοπική Κοινότητα Χαλκιάδων. 


Η καλή εξέλιξη των εργασιών διαπιστώθηκε και από την επίσκεψη που πραγματοποίησε στο έργο, ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο Απόστολο Βασιλάκο.


Το συγκεκριμένο έργο, στην περιοχή των Χαλκιάδων, για το οποίο εκφράζουν την ικανοποίησή τους οι αγρότες και οι επιχειρηματίες της περιοχής, έρχεται να διευκολύνει την προσβασιμότητα, να ενδυναμώσει την τοπική οικονομία, αναβαθμίζοντας παράλληλα σημαντικά τις μετακινήσεις κάνοντας τες πιο ασφαλείς σε γεωργικές εκμεταλλεύσεις και πτηνοτροφικές επιχειρήσεις.


Σε σχόλιο του ο κ. Τσιρογιάννης τόνισε: «Είμαστε στην διαδικασία μελετών και για νέα έργα που ενισχύουν την αγροτική οικονομία του τόπου μας, αλλά και δίνουν κίνητρα σε νέους ανθρώπους να παραμείνουν σε αγροτικές περιοχές και να ασχοληθούν με τον πρωτογενή τομέα, την ατμομηχανή της περιοχής μας».


epirusblog.gr
5 of 5
'Αρτα: Ολοκληρώθηκαν 3 Χιλιόμετρα Ασφαλτόστρωσης Στους Χαλκιάδες
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 7466223408082564667
item