Ο Σιλβέστερ Σταλόνε παίρνει διαζύγιο μετά από 25 χρόνια γάμου (φώτο)

Η σύζυγος του Σιλβέστερ Σταλόνε, Τζένιφερ Φλάβιν κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, μετά από 25 χρόνια κοινής πορείας.

Το ζευγάρι περνάει εδώ και καιρό κρίση στον γάμο του, με μερικές πρόσφατες φωτογραφίες του ηθοποιού να επιβεβαιώνουν αυτό που ο ίδιος αρνείται.

Ο 76χρονος σταρ του Χόλιγουντ είχε ψηλά στο χέρι του ένα τατουάζ με τη σύζυγό του, το οποίο πλέον δεν υπάρχει. 

Μάλιστα, το αντικατέστησε με τη μορφή του σκύλου του. Αν και τα δημοσιεύματα θέλουν εδώ και καιρό το ζευγάρι να χωρίζει, ο εκπρόσωπος του ηθοποιού μέχρι πρόσφατα, αρνούνταν τις φήμες.

«Ο κύριος Σταλόνε σκόπευε να ανανεώσει την εικόνα του τατουάζ της συζύγου του, ωστόσο, τα αποτελέσματα ήταν μη ικανοποιητικά και αδιόρθωτα. 

Έπρεπε να καλύψει την εικόνα με ένα τατουάζ του σκύλου του από το “Rocky”», είχε δηλώσει και πρόσθεσε: «Ο κύριος Σταλόνε αγαπά την οικογένειά του. 

Οι Σταλόνε αυτή τη στιγμή γυρίζουν μαζί ένα ριάλιτι που θα κάνει το ντεμπούτο του στο Paramount+».

Ωστόσο, δεν κατάφερε να κρατήσει για πολύ καιρό κρυφά τα δυσάρεστα νέα. Δικαστικά έγγραφα που παρέλαβε η Page Six αποδεικνύουν πως η σύζυγός του έχει ήδη καταθέσει αίτηση διαζυγίου, ενώ ζητά να «κατανεμηθούν ισάξια μεταξύ τους» τα περιουσιακά τους στοιχεία.

Ισχυρίζεται μάλιστα, πως τα τελευταία χρόνια ο ηθοποιός έχει κάνει αλόγιστες σπατάλες, με αποτέλεσμα να χάσει ένα μεγάλο μέρος της οικογενειακής περιουσίας, οπότε η ίδια απαιτεί να «αποζημιωθεί πλήρως», λαμβάνοντας μεγαλύτερο μερίδιο των περιουσιακών στοιχείων.

Τέλος, σκοπεύει να αλλάξει το όνομά της και να κρατήσει το επώνυμο της οικογένειάς της, αφαιρώντας εκείνο του Σταλόνε, αρνούμενη να έχει οποιαδήποτε σχέση μαζί του.

epirusblog.gr
5 of 5
Ο Σιλβέστερ Σταλόνε παίρνει διαζύγιο μετά από 25 χρόνια γάμου (φώτο)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5729147354420306213
item