Γιάννενα: Τέλος στην πεζοδρόμηση της Ανεξαρτησίας από 1η Σεπτεμβρίου

Με δεδομένα για τις κυκλοφοριακές ροές για το διάστημα πριν την πεζοδρόμηση, κατά την πεζοδρόμηση και μετά τη λήξη της, πρόκειται να γίνει η συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο για το θέμα της οδού Ανεξαρτησίας.

Αύριο 31 Αυγούστου λήγει η εφαρμογή της πιλοτικής πεζοδρόμησης από τις 3 το μεσημέρι μέχρι τις 3 τα ξημερώματα και τις Κυριακές, όπως είχε αποφασίσει το δημοτικό συμβούλιο, και δεν πρόκειται να δοθεί παράταση μέχρι την εκ νέου συζήτηση του θέματος.

Αυτό τόνισε ο αντιδήμαρχος Γιώργος Αρλέτος, σημειώνοντας πως θα κληθούν και οι επαγγελματίες και έμποροι της περιοχής αλλά και ο Σύλλογος «Τα Παλιά Γιάννενα», μαζί φυσικά με τις παρατάξεις και τους υπόλοιπους φορείς, να εκφράσουν τη γνώμη τους.

Βέβαια, αυτή τη φορά θα υπάρχουν τα κυκλοφοριακά δεδομένα, που αφορούν σε διαφορετικές χρονικές περιόδους, καθώς η προηγούμενη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου προέβλεπε την παρακολούθηση των δεδομένων από τεχνικό σύμβουλο για 2+2 μήνες.

«Θα γίνει συζήτηση στην πρώτη τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, θα κληθούν όλοι, να εξετάσουν την εμπειρία των δύο μηνών», σημείωσε ο κ. Αρλέτος.

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Τέλος στην πεζοδρόμηση της Ανεξαρτησίας από 1η Σεπτεμβρίου
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 5842260376686010798

Τα καλύτερα

item