Περιστέρι: Ανθρωποκυνηγητό για τον Πακιστανό σύντροφο της 17χρονης -Σοκ από τις αποκαλύψεις του εγκλήματος

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί μία ακόμη γυναικοκτονία, με θύμα τη 17χρονη Νικολέτα στο Περιστέρι, ενώ σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του Πακιστανού φίλου της, που είναι ο τελευταίος που την είδε ζωντανή.

Η 17χρονη βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας νεκρή στο κρεβάτι της, από την αδελφή της. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα βρέθηκε νεκρή στο κρεβάτι της, ανάσκελα, ημίγυμνη, χωρίς την μπλούζα της.

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του Πακιστανού συντρόφου της 17χρονης

Εξαφανισμένος είναι ο Πακιστανός σύντροφος της Νικολέττας που βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας, άγρια δολοφονημένη στο Περιστέρι. Ο 21χρονος νεαρός από το Πακιστάν, ο οποίος φέρεται να σκότωσε την 17χρονη Νικολέττα μέσα στο σπίτι της, αναζητείται από τις Αρχές.

Οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό σε όλη την Ελλάδα προκειμένου να εντοπιστούν τα ίχνη του 21χρονου Σάνυ ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρίες ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που βρισκόταν μαζί με την ανήλικη κοπέλα.

Η Αστυνομία ερευνά τα πάντα γύρω από την ταυτότητα του 21χρονου προκειμένου να εντοπίσει σημεία στα οποία μπορεί να έχει «κρυφτεί», αφού μέχρι τώρα ο ίδιος δεν έχει εμφανιστεί στο Τμήμα να δώσει κατάθεση έχοντας κλειστό το κινητό του τηλέφωνο.

Χθες Τρίτη, φίλοι και φίλες της άτυχης κοπέλας πήγαν στο διαμέρισμα της οδού Αραχώβης 48 στο Περιστέρι και άφησαν λουλούδια στην είσοδο της πολυκατοικίας ως ένδειξη αγάπης.

Βρήκαν τη 17χρονη νεκρή στο κρεβάτι του σπιτιού της, στο Περιστέρι

Η μητέρα της 17χρονης έφυγε στις 4 το απόγευμα της Τρίτης από το σπίτι για να πάει στο κατάστημα που εργάζεται -ένα τυροπιτάδικο. Στις 5 το απόγευμα κάλεσε η 16χρονη, μικρότερη κόρη της οικογένειας, τη 17χρονη Νικολέτα στο κινητό της και δεν απάντησε. 

Μετά τις 8 με 9 το βράδυ και ενώ προσπαθούσαν μητέρα και κόρη να επικοινωνήσουν με τη 17χρονη Νικολέτα χωρίς επιτυχία, υπήρξε έντονη ανησυχία και η μικρότερη αδελφή μαζί με τον σύντροφο της μητέρας (Σύρος στην καταγωγή) πήγαν στο σπίτι για να δουν τι συμβαίνει. Εκεί βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα.

Η δολοφονηθείσα 17χρονη Νικολέτα

Εγκλημα στο Περιστέρι: Η 17χρονη και ο 22χρονος είχαν σχέση 10 μήνες

Η 17χρονη διατηρούσε τους τελευταίους 10 μήνες δεσμό με 22χρονο Πακιστανό, ο οποίος μάλιστα είχε και κλειδιά του σπιτιού. Η 17χρονη είχε φέρει τον σύντροφό της να μείνουν μαζί στο σπίτι, προκαλώντας την οξύτατη αντίδραση της μητέρας της. Οι τσακωμοί και οι καβγάδες μεταξύ του νεαρού ζευγαριού ήταν συχνό φαινόμενο, σύμφωνα με πληροφορίες.

Η ΕΛ.ΑΣ. έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του 22χρονου Πακιστανού, προκειμένου να καταθέσει, όπως κατέθεσαν και φίλοι του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 22χρονος κάποια στιγμή επισκέφθηκε σπίτι φίλων του, πήρε κάποια ρούχα και εξαφανίστηκε.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή που θα κάνει τη νεκροψία στη σορό της 17χρονης είναι ότι δεν πρόκειται για αυτοχειρία αλλά για εγκληματική ενέργεια και ότι μιλάμε για ασφυκτικό θάνατο. 

Ο/η δράστης δολοφόνησε τη 17χρονη Νικολέτα κλείνοντάς της τους αεραγωγούς, στόμα και μύτη. Μάλιστα, στο αριστερό μάγουλο το άτυχο κορίτσι φέρει εκδορές.

Η οικογένεια της 17χρονης είναι Ρομά και έχουν καταγωγή από το Μακροχώρι Ημαθίας.

Οι δηλώσεις του πατέρα της 17χρονης

Κανένα παράπονο από τη σχέση της με τον 21χρονο Πακιστανό δεν είχε η 17χρονη, δήλωσε ο πατέρας της κοπέλας. «Δεν είχε κάνει παράπονα για αυτή την σχέση, έλεγε ότι ήταν ευτυχισμένη», είπε σε δηλώσεις του στον Alpha χθες Τρίτη.

Πρόσθεσε πως έμαθε τα τραγικά νέα για την κόρη του από τις ειδήσεις και ένα γραπτό μήνυμα από την άλλη κόρη του, το οποίο είχε λεπτομέρειες για την υπόθεση. «Έμαθα τα νέα το πρωί στις ειδήσεις. Εκεί που έβλεπα, μου έστειλε μήνυμα η μικρή η κόρη και έγραψε "Μπαμπά χάσαμε τη Νικολέττα, τη σκότωσε ο Σάνι”, ο σύντροφός της. Εγώ σοκαρίστηκα», είπε.


epirusblog.gr
5 of 5
Περιστέρι: Ανθρωποκυνηγητό για τον Πακιστανό σύντροφο της 17χρονης -Σοκ από τις αποκαλύψεις του εγκλήματος
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 485133917696243823
item