Η Πυραμίδα που Χρησιμοποιήθηκε ως Χώρος Προσγείωσης και Ανεφοδιασμού πριν 12.000 χρόνια

Η Κίνα αποτελεί ένα από τα μεγάλα κέντρα των θρύλων, των μύθων και των ιστοριών σχετικά με εξωγήινους επισκέπτες. 

Μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα γνωστά όλα αυτά σε πολλούς, όπως για παράδειγμα είναι η Αίγυπτος και οι ξακουστές πυραμίδες της, ωστόσο, το θέμα που θα ασχοληθούμε σήμερα, έχει να κάνει με μία πυραμίδα.

Το θέμα επικεντρώνεται στην πυραμίδα Xiangyang. Οι ντόπιοι χωρικοί ισχυρίζονται ότι οι πρόγονοί τους μιλούσαν για μεγάλα ιπτάμενα πλοία, μιας κάποιας εξωγήινης φυλής, που διέσχιζαν τους ουρανούς και χρησιμοποίησαν την πυραμίδα ως χώρο προσγείωσης και ανεφοδιασμού.

Η υπόθεση σχετικά με τους εξωγήινους είναι “κατανοητή και αξίζει να μελετηθεί, αλλά ωστόσο πρέπει να χρησιμοποιηθούν επιστημονικά μέσα για να εξακριβωθεί αν και κατά πόσο είναι αλήθεια ή όχι”, δήλωσε ένας από τους επιστήμονες και ερευνητές της Κινεζικής Ακαδημίας Κοινωνικών Επιστημών σε δημοσιογράφους.

Η επιστημονική ομάδα έρευνας που ερευνά τοπικά και αρχαιολογικά στοιχεία συμφωνεί ότι όλες οι ενδείξεις δείχνουν ότι οι εξωγήινοι χρησιμοποίησαν τη γιγάντια πυραμιδική δομή ως μία από τις κεντρικές βάσεις τους στη γη.

Η πυραμίδα έχει ύψος περίπου 61 μέτρα πάνω από το έδαφος, ενώ η γύρω περιοχή αποτελείται από αινιγματικούς σωλήνες και περίεργα αντικείμενα.

Η κρατική υπηρεσία China Xinhua έστειλε μια ομάδα εννέα ανδρών για να ερευνήσει την πυραμίδα και να αναφέρει τα πορίσματά της. Η ομάδα έχει ανακαλύψει σωλήνες που τρέχουν μέσα από τις σπηλιές και πολλοί εισέρχονται στο έδαφος, αλλά μάλλον είναι άγνωστο μέχρι που φτάνουν.

Ο Οργανισμός λέει απλά: “Η πυραμίδα έχει τρία σπήλαια με ανοίγματα τριγωνικού σχήματος και η πρόσοψή της είναι γεμάτη με σωλήνες σε κοκκινωπό τόνο. Μία από αυτές πηγαίνει στο βουνό και μία κοντά σε μια λίμνη με θαλασσινό νερό”.

Ωστόσο, όπως αναφέρεται, υπάρχουν περισσότεροι αγωγοί διασκορπισμένοι γύρω από το έδαφος προς όλες τις κατευθύνσεις, ορισμένοι από τους οποίους βρίσκονται κάτω από τον πυθμένα της λίμνης. 

Όλα αυτά μαζί αποτελούν ενδείξεις ότι αφορούν μέρη ή εξαρτήματα μίας δομής, συμπεριλαμβανομένου της πυραμίδας, και, ίσως, μία εξωγήινη βάση διαστήματος.

Ο Qin Jianwen, επικεφαλής του τμήματος διαφήμισης Delingha, της κυβέρνησης, δήλωσε ότι τα κομμάτια των υλικών σωληνώσεων ή σωλήνων ελήφθησαν για ανάλυση. 

Σύμφωνα με αυτήν, τα κομμάτια ήταν ως επί το πλείστον διοξείδιο του πυριτίου και οξείδιο ασβεστίου, αν και δεν ήταν δυνατό να ταυτοποιηθεί περισσότερο από το 8% του μετάλλου, επειδή ήταν άγνωστο.

“Η υψηλή περιεκτικότητα του πυριτίου και του οξειδίου του ασβεστίου είναι το αποτέλεσμα μακράς αλληλεπίδρασης σιδήρου και ψαμμίτη, πράγμα που σημαίνει ότι οι σωλήνες πρέπει να είναι πολύ παλιοί”, εξήγησε ο Liu Shaolin, ο μηχανικός που πραγματοποίησε την ανάλυση.

Πόσο χρονών είναι; Ορισμένα εκτιμώνται σε 12.000 χρόνια και, ίσως, πολύ περισσότερο προς τα πίσω.

Τέτοιες δομές υπάρχουν και προσαρμόζονται στην ανεπίσημη ιστορία της Κίνας, μια ιστορία την οποία πολλοί λόγιοι επιλέγουν να αγνοήσουν.

Μερικοί ιστορικοί έχουν ορίσει τους αρχαίους κινέζικους πολιτισμούς ως ένα “μυστήριο τυλιγμένο σε ένα μυστήριο”. 

Οι ιστορίες των αρχαίων εποχών της Κίνας είναι γεμάτες ιστορίες για τους «λαούς του παραδείσου» και τους «θεούς» που ήρθαν από τα αστέρια και χρησιμοποίησαν τη γη ως βάση για εξερεύνηση.

Στο δρόμο αυτά τα όντα δίδαξαν πρωτόγονους λαούς που γνώρισαν τις βασικές αρχές της τεχνολογίας, της μηχανικής και της σύνθετης δομής του σύμπαντος.

Στις αρχές του εικοστού αιώνα, δύο έμποροι από την Αυστραλία διέσχισαν την κεντρική Κίνα. Στις τεράστιες πεδιάδες βρήκαν περισσότερες από 100 πυραμίδες. Οι ντόπιοι είπαν στους δύο άνδρες ότι οι πυραμίδες ήταν πολύ παλιές, κάποιες πολύ μεγαλύτερες σε ηλικία από την ίδια την Κίνα.

Οι νεότερες πυραμίδες χρονολογούνται από την εποχή των αρχαίων αυτοκρατόρων. Οι ηγεμόνες συχνά μιλούσαν για τους εξωγήινους και τους πολιτισμούς άλλων πλανητών σαν τη γη.

Μάλιστα, κάποιοι από αυτούς ήταν γεννήματα των ανθρώπων των άστρων και έγιναν οι γιοι των ουρανών, που είχαν προσγειωθεί σε σιδερένιους δράκους και έφτασαν σε αρχαίες τοποθεσίες όπως αυτές με τις πυραμίδες.

Δείτε και το πολύ ενδιαφέρον βίντεο με όλα αυτά που αναφέρθηκαν:

Ancient Alien Tech Hidden Under Chinese Pyramids?

diadrastika / Image by Catharina77 from Pixabay

epirusblog.gr
5 of 5
Η Πυραμίδα που Χρησιμοποιήθηκε ως Χώρος Προσγείωσης και Ανεφοδιασμού πριν 12.000 χρόνια
epirusblog.gr
5 of 5
περίεργα 3450521290442012192
item