Γιάννενα: Προβολή Της Ταινίας «Η Αλεπού» Πέμπτη 11 Αυγούστου Αύλειος Χώρος Αρχοντικού Πυρσινέλλα

Πέμπτη 11 Αυγούστου, 21:00


Προβολή της ταινίας «Η Αλεπού» (Caccia Alla Volpe), Βιτόριο ντε Σίκα, Ιταλία, 1966, 103΄


Αύλειος  Χώρος Αρχοντικού Πυρσινέλλα


Σε συνεργασία με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ιωάννινων


Το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών σε συνεργασία με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ιωαννίνων συνεχίζουν, για το καλοκαίρι του 2022, τον κύκλο κινηματογραφικών προβολών στην αυλή του Αρχοντικού Πυρσινέλλα.  


Την Πέμπτη 11 Αυγούστου 2022 και ώρα 21:00, θα προβληθεί η ταινία «Η Αλεπού» (Caccia Alla Volpe) σε σκηνοθεσία Βιτόριο ντε Σίκα, Ιταλία, 1966, διάρκεια: 103΄.


Πρωταγωνιστούν: Παίζουν: Peter Sellers, Victor Mature, Britt Ekland.


Μια θεότρελη κωμωδία του Βιτόριο Ντε Σίκα με τον Πίτερ Σέλερς να υποδύεται τον Άλντο Βανούτσι (The Fox), έναν από τους μεγαλύτερους απατεώνες του κόσμου και μεγάλο σπεσιαλίστα στις μεταμφιέσεις.


Μετά την απόδρασή του από τις ιταλικές φυλακές, βρίσκει τη συμμορία του και σχεδιάζει να ληστέψει το "χρυσό του Καΐρου", ένα μεγάλο φορτίο χρυσού με προορισμό κάποια πόλη της Ιταλίας.


Υποδυόμενος ένα διάσημο σκηνοθέτη, βρίσκει το ιδανικό χωριό για να ξεφορτώσει το φορτίο του χρυσού και πείθει τους χωρικούς ότι ο τόπος τους είναι το κατάλληλο σκηνικό για τη νέα του ταινία. Κανένας από τους χωρικούς, μεταξύ των οποίων και ο αρχηγός της αστυνομίας, δεν διανοείται ότι βοηθά τον Βανούτσι να κλέψει το χρυσό.

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Προβολή Της Ταινίας «Η Αλεπού» Πέμπτη 11 Αυγούστου Αύλειος Χώρος Αρχοντικού Πυρσινέλλα
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 2081786746166232160
item