10 σημάδια ότι μπορεί να έχουμε εξαιρετικά εξελιγμένη συνείδηση

Είστε ένα Άτομο με Εξαιρετικά Εξελιγμένη Συνείδηση; Ζώντας μέσα σε έναν κόσμο που αποτελείται από περισσότερους από τρισεκατομμύρια γαλαξίες είναι σχεδόν βέβαιο ότι υπάρχουν πολύ εξελιγμένα όντα που έχουν τον πολιτισμό τους μέσα στον γαλαξία μας ή και πέρα ​​από αυτόν.

Ανεξάρτητα από τον πολιτισμό, στη μεγαλύτερη εικόνα είμαστε όλοι συνδεδεμένοι με το ίδιο πεδίο συνείδησης.

Ως ανθρωπότητα, είμαστε είδος που βρίσκεται στα πρόθυρα ενός άλλου εξελικτικού βήματος. Αυτό το βήμα αρχίζει αρχικά μέσα στο πνεύμα και τη συνείδηση ​​των ατόμων μέσα στην ανθρωπότητα.

Φυσικά, δεν είμαστε όλοι μας στο ίδιο σημείο στο πνευματικό μας ταξίδι. Αλλά υπάρχουν μερικά άτομα που έχουν ήδη κάνει αυτό το πρώτο βήμα και ανέβηκαν σε υψηλότερα επίπεδα συνείδησης.

Αν βρεθείτε σε κάποιο από αυτά τα 10 σημάδια από ό, τι οι περισσότεροι σίγουρα έχετε πολύ εξελιγμένη συνείδηση ​​και είστε ένας από τους πρώτους πυλώνες της ανόδου της ανθρωπότητας!

10 Σημάδια ότι Είστε ένα άτομο με εξαιρετικά εξελιγμένη συνείδηση:

1. Καταλαβαίνετε και τιμάτε την Ενότητα όλων των όντων. Ξέρετε, παρά τον ρόλο που παίζει κάθε πλάσμα, ότι όλοι ανήκουμε σε μία συνείδηση, όλα προέρχονται από μια πηγή ενέργειας.

2. Ξέρετε ότι ο διαχωρισμός είναι μόνο μια ψευδαίσθηση, καθώς μια δράση αφήνει ένα αποτέλεσμα σε οτιδήποτε άλλο. Ωστόσο, ξέρετε ότι είναι μια απαραίτητη ψευδαίσθηση για να αναπτυχθεί αυτή η ενότητα.

3. Γνωρίζετε την υψηλότερη αξία της αλήθειας και πάντα την λέτε. Και ακόμα κι αν προσπαθήσετε να πείτε ψέματα, ο κραδασμός σας θα σας εκθέσει μέσω της ενέργειας που εκπέμπετε σε εκείνους γύρω σας, γιατί βαθιά μέσα σας δεν θέλετε πραγματικά να ψεύδεστε.

4. Δουλεύετε με ορθολογικές αποφάσεις εκτός από τα εγωιστικά σας συναισθήματα. Εάν υπάρχει μίσος, ενεργείτε με αγάπη, επειδή ξέρετε τι θα λύσει το πρόβλημα ευκολότερα. Αυξάνεστε πάνω από το εγώ σας αντί να το μετράτε.

5. Τιμάτε όλη τη ζωή. Ξέρετε την αξία της ζωής και ποτέ δεν εγκρίνετε τη θανάτωση ενός άλλου ενσαρκωμένου ανθρώπου ανεξάρτητα από τις συνθήκες ή τα είδη.

6. Δεν βλάπτετε το περιβάλλον σας με κανέναν τρόπο. Γνωρίζετε τη σημασία του, επομένως, κάνετε τα πάντα για να ελαχιστοποιήσετε τη ζημιά που προκλήθηκε στο περιβάλλον, τουλάχιστον από την πλευρά σας.

7. Δεν ακολουθείτε την ιδέα της «κυριότητας». Πιστεύετε ότι όλα όσα υπάρχουν είναι για όλους, επειδή ο πλανήτης προσφέρει ό, τι χρειαζόμαστε για την επιβίωσή μας άνευ όρων.

8. Πιστεύετε ακράδαντα ότι πρέπει να συνεργαστούμε μεταξύ μας για το κοινό καλό. Πιστεύετε ότι μοιράζεστε τις λειτουργίες και τις ευθύνες με όλους χωρίς ανταγωνισμό.

9. Δεν πιστεύετε στην τιμωρία, αλλά στην θεραπεία. Καταλαβαίνετε ότι η θεραπεία του πυρήνα αυτού που προκαλεί βλάβη στην κοινωνία θα σώσει περισσότερες ζωές από την τιμωρία. Όταν βλέπετε όντα που ενεργούν για να βλάψουν άλλους, καταλαβαίνετε ότι προέρχεται από ένα σημείο βαθύ πόνου ή άγνοιας.

10. Έχετε ξεπεράσει την έλλειψη επειδή ξέρετε ότι είστε ένα αιώνιο ον. Ξέρεις ότι η απόλυτη ουσία σου είναι καθαρή συνείδηση. Γνωρίζεις ότι είσαι δημιουργός. Ως εκ τούτου, έχετε την απόλυτη αφθονία, την υγεία, την ευτυχία και την ευημερία.

[If You Experience Any of These 10 Signs You are a Being With Highly Evolved Consciousness…]

kavalarissa.eu και thesecretrealtruth / Image by Ulrich B. from Pixabay

epirusblog.gr
5 of 5
10 σημάδια ότι μπορεί να έχουμε εξαιρετικά εξελιγμένη συνείδηση
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 5201581934853660442
item