Έτσι είναι σήμερα η Μπαρ Ραφαέλι: Ήταν Νο 1 στη λίστα του περιοδικού Maxim Hot 100

Μερικές γυναίκες καθώς μεγαλώνουν γίνονται ακόμα πιο όμορφες! Και όταν μιλάμε για μοντέλα, στα οποία η ομορφιά θεωρείται δεδομένη σε νεαρή ηλικία όταν πατήσουν τα πρώτα άντα τα πράγματα αρχίζουν να σοβαρεύουν πολύ!

Πώς μπορεί να είναι το νούμερο ένα στις 100 γυναίκες του περιοδικού maxim μετά από χρόνια; ΚΟΛΑΣΗ

Η Bar Refaeli είναι Ισραηλινό μοντέλο, τηλεοπτική παρουσιαστής, επιχειρηματίας και ηθοποιός. Θεωρείται ένα από τα πιο επιτυχημένα διεθνώς μοντέλα που προέρχονται από το Ισραήλ. 

Εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του 2009 Sports Illustrated Swimsuit Issue και ψηφίστηκε Νο 1 στη λίστα του περιοδικού Maxim Hot 100 του 2012.

Πριν μερικά χρόνια το γνωστό μοντέλο είχε περιπέτειες με τη δικαιοσύνη όταν και κατηγορήθηκε για ψευδείς δηλώσεις σχετικά με την κατοικία της, προκειμένου να αποφευχθεί η καταβολή των φόρων.

Η δίκη έγινε και το γνωστό μοντέλο καταδικάστηκε σε 9μηνη κοινωφελή εργασία και σε πρόστιμο άνω των 600.000 ευρώ από ισραηλινό δικαστήριο αφού κρίθηκε ένοχη, εξαιτίας υπόθεσης εκτεταμένης φοροδιαφυγής.

Τα χρόνια πέρασαν η Bar Rafaeli στα 37 της έχει δύο γάμους και τρία παιδιά και φυσικά διατηρεί ακέραιο την ομορφιά της και τις υπέροχες καμπύλες της για τις οποίες την λατρέψαμε.

Οι φωτογραφίες και το ινσταγραμ αδιάψευστος μάρτυρας

epirusblog.gr
5 of 5
Έτσι είναι σήμερα η Μπαρ Ραφαέλι: Ήταν Νο 1 στη λίστα του περιοδικού Maxim Hot 100
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1274417325050230601
item