Ο σκοτεινός κόσμος της Victoria’s Secret μέσα από τα μάτια του Επσταϊν

Τους «δαίμονες» που περπατούσαν δίπλα από τους «αγγέλους» της Victoria’s Secret φέρνει στο φως νέο ντοκιμαντέρ, αποκαλύπτοντας ότι ο «διάβολος» που κινούσε τα νήματα στην πιο σκοτεινή πλευρά του διάσημου οίκου εσωρούχων ήταν ο Τζέφρι Επσταϊν.

20303547

Σύμφωνα με το ντοκιμαντέρ «Victoria’s Secret: Angels and Demons» («Victoria’s Secret: Άγγελοι και Δαίμονες»), η στενή σχέση του ιδρυτή του οίκου Λες Γουέξνερ με τον Τζέφρι Επσταϊν επέτρεπε στον διεστραμμένο δισεκατομμυριούχο να διοργανώνει οντισιόν στο όνομά της.

Η πρώην CEO της Victoria’s Secret Direct, Σίντιο Φέντους – Φιλντς, αποκάλυψε ότι το 1993 άρχισε να λαμβάνει καταγγελίες νεαρών μοντέλων από τη Νέα Υόρκη ότι ο Επσταϊν εμφανιζόταν ως υπεύθυνος για την επιλογή νέων μοντέλων για τη Victoria’s Secret. Οταν η Φιλντς το ανέφερε στο αφεντικό της, ο Γουέξνερ έκανε τα στραβά μάτια.

SPL5279290 016

Επίσης, το μοντέλο της Victoria’s Secret, Φρεντερίκ βαν ντερ Ουάλ, δήλωσε πως έμαθε ότι ο Επσταϊν ζητούσε από νεαρές να περάσουν από δική του οντισιόν για να πιάσουν δουλειά στον οίκο. Μια από αυτές, όπως αποκάλυψε στην κάμερα, ήταν το μοντέλο εσωρούχων και ηθοποιός της σειράς «Baywatch» Αλίσια Αρντεν.

Ο Επσταϊν την κάλεσε σε ξενοδοχείο της Σάντα Μόνικα για οντισιόν, κατά την οποία της ζήτησε να γδυθεί και να μείνει μόνο με τα εσώρουχα. Τότε της επιτέθηκε και άρχισε να πιάνει τα οπίσθιά της, μέχρι που το μοντέλο κατάφερε να το σκάσει.

vicoria secret

Ο Επσταϊν έγινε κολλητός με τον γείτονά του Γουέξνερ όταν ο τελευταίος τον προσέλαβε ως οικονομικό σύμβουλο στις δουλειές του. 

Ηταν τόσο φίλοι, που ο Γουέξνερ τού πούλησε «κοψοχρονιά» το ιδιωτικό αεροπλάνο του, το οποίο αργότερα έγινε γνωστό ως «Λολίτα Εξπρές», διότι με αυτό ο Επσταϊν μετέφερε ανήλικες που κακοποιούσε σεξουαλικά.

epirusblog.gr
5 of 5
Ο σκοτεινός κόσμος της Victoria’s Secret μέσα από τα μάτια του Επσταϊν
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4931584578594990379

Τα καλύτερα

item