Φρίκη στα Σπάτα: Γόνος super-rich οικογένειας Βρετανών jet-setter ο 21χρονος που διαμελίστηκε από το ελικόπτερο

Σοκ έχει προκληθεί στο πανελλήνιο από το δυστύχημα που σημειώθηκε χθες στα Σπάτα όταν 21χρονος Βρετανός τουρίστας διαμελίστηκε από τον έλικα του ελικοπτέρου στο οποίο επέβαινε μαζί με τον αδερφό του, βρίσκοντας τραγικό θάνατο.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η βρετανική Sun ο 21χρονος ήταν γόνος super-rich οικογένειας της Βρετανίας, η οποία είχε νοικιάσει δύο ιδιωτικά ελικόπτερα προκειμένου να ταξιδέψει από τη Μύκονο όπου έκαναν διακοπές, στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στα Σπάτα προκειμένου να τους παραλάβει το ιδιωτικό τους jet για να τους μεταφέρει στην Βρετανία.

Οι ντόπιοι δήλωσαν στην εφημερίδα The Sun ότι λιμουζίνες περίμεναν στο ελικοδρόμιο των Σπάτων, έτοιμες να τους μεταφέρουν στο τζετ τους είχε που είχε σταθμεύσει στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας.

Στο ένα ελικόπτερο επέβαιναν τα δύο αδέλφια και στο άλλο ελικόπτερο, που ακολουθούσε, οι γονείς τους.

«Βρετανός τουρίστας, 21 ετών, σκοτώθηκε σε φρικιαστικό δυστύχημα με ελικόπτερο μετά από διακοπές στη Μύκονο με την πλούσια οικογένειά του», είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος για το θέμα το οποίο λαμβάνει ολοένα και μεγαλύτερη έκταση.

Το δημοσίευμα της Sun για το δυστύχημα στα Σπάτα:





















«Ήταν φρικτό» -Πώς έγινε το δυστύχημα με το ελικόπτερο στα Σπάτα

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, στο ένα ελικόπτερο βρίσκονταν ο 21χρονος, θύμα της απίστευτης τραγωδίας μαζί με τον αδερφό του και στο δεύτερο οι γονείς τους. Στις 18:20 το απόγευμα της Δευτέρας, το ένα από τα δυο ελικόπτερα τύπου Bell 407 Air έφτασε στο ιδιωτικό ελικοδρόμιο της εταιρείας.

Όταν το πρώτο ελικόπτερο προσγειώθηκε, ο νεαρός αποβιβάστηκε, αλλά άγνωστο γιατί ο πίσω έλικας βρίσκονταν ακόμη σε λειτουργία. Τα απαραίτητα πρωτόκολλα ασφαλείας φαίνεται πως δεν τηρήθηκαν, ο νεαρός χτύπησε στο ουραίο στροφείο του ελικοπτέρου που περιστρεφόταν και βρήκε τραγικό θάνατο.

Το δεύτερο ελικόπτερο, με τους γονείς του 21χρονου Βρετανού ακολουθούσε και δεν είχε ακόμη προσγειωθεί όταν σημειώθηκε το τραγικό δυστύχημα. Οι δύο χειριστές επικοινώνησαν μετά το δραματικό περιστατικό και ο πιλότος του δεύτερου ελικοπτέρου ζήτησε και έλαβε άδεια να προσγειωθεί στο ελικοδρόμιο του Ελευθέριος Βενιζέλος, προκειμένου οι γονείς να μην καταρρεύσουν από το σοκ.

Χαρακτηριστικά είναι τα όσα είπε ανώνυμη πηγή στη βρετανική Sun: «Ο πιλότος είδε τι είχε συμβεί και αποφάσισε να γλιτώσει τους γονείς από το θέαμα του γιου τους. Ηταν πραγματικά φρικτό». Την ίδια ώρα αστυνομική πηγή πρόσθεσε: «Μιλάμε για μια τραγωδία, μια τραγωδία άνευ προηγουμένου, μια τραγωδία που δεν έπρεπε ποτέ να συμβεί».

Σημειώνεται ότι η ταυτότητα της οικογένειας δεν έχει γίνει γνωστή αλλά σύμφωνα με την Sun πρόκειται για «σούπερ πλούσια οικογένεια» και μέλη του βρετανικού jet set. Σύμφωνα με την ίδια πηγή ενημέρωσης η οικογένεια από τη Βρετανία φέρετε να έδωσε ένα ποσό κοντά στα 17.000 ευρώ προκειμένου να νοικιάσει τα ελικόπτερα που τους μετέφεραν από τη Μύκονο στην Αθήνα ώστε να επιβιβαστούν στο ιδιωτικό τους τζετ, στο οποίο θα τους πήγαιναν λιμουζίνες.

epirusblog.gr
5 of 5
Φρίκη στα Σπάτα: Γόνος super-rich οικογένειας Βρετανών jet-setter ο 21χρονος που διαμελίστηκε από το ελικόπτερο
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 167995635748489391
item