Σε κατ' οίκον περιορισμό για έναν χρόνο καταδικάστηκε ο σύζυγος της Nicki Minaj

Σε κατ’ οίκον περιορισμό για ένα χρόνο καταδικάστηκε ο σύζυγος της Nicki Minaj, επειδή δεν ενημέρωσε τις αρχές ότι μετακόμισε, ως όφειλε.

Ο Kevin Petty έχει καταδικαστεί για απόπειρα βιασμού το 1995 και ήταν υποχρεωμένος να ενημερώσει τις αστυνομικές αρχές για τη μετακόμισή του. Ωστόσο, ο 44χρονος δεν ενημέρωσε, όταν εγκαταστάθηκε στην Καλιφόρνια το 2019, μαζί με την Nicki Minaj.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι εκτός από την ποινή του που είναι κατ’ οίκον περιορισμός, του επιβλήθηκε και το πρόστιμο των 55.000 δολαρίων, μετά από εισαγγελική παρέμβαση. 

Η αμερικανική νομοθεσία προβλέπει ότι οι καταδικασθέντες για σεξουαλικά εγκλήματα έχουν περιθώριο πέντε ημερών για να ενημερώσουν τις αρχές αν αλλάξει ο τόπος κατοικίας τους.

Στην αρχή, ο Kevin Petty είχε δηλώσει αθώος όταν εμφανίστηκε ενώπιον δικαστηρίου για πρώτη φορά το 2020, αλλά τον περασμένο Σεπτέμβριο παραδέχτηκε την ενοχή του. 

Στην τελευταία ακροαματική διαδικασία οι εισαγγελείς υποστήριξαν ότι ο κατ’ οίκον περιορισμός δεν είναι αρκετά αυστηρή ποινή και είχαν ζητήσει στον δικαστή να του επιβάλει φυλάκιση.

Τον περασμένο Αύγουστο η γυναίκα την οποία αποπειράθηκε να βιάσει ο Kevin Petty σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα, έκανε μήνυση στο ζευγάρι. Σε αυτή υποστήριξε ότι οι δυο τους την παρενοχλούσαν προκειμένου να προσπαθήσουν να την κάνουν να ανακαλέσει τους ισχυρισμούς της.

epirusblog.gr
5 of 5
Σε κατ' οίκον περιορισμό για έναν χρόνο καταδικάστηκε ο σύζυγος της Nicki Minaj
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4754671222255713306

Τα καλύτερα

item