Jennifer Lopez - Ben Affleck: Παντρεύτηκαν υπό άκρα μυστικότητα στο Λας Βέγκας!

Σαν βόμβα έσκασε το βράδυ της Κυριακής η είδηση ότι η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck παντρεύτηκαν κάτω υπό άκρα μυστικότητα στο Λας Βέγκας.

Η διάσημη τραγουδίστρια και ο χολιγουντιανός ηθοποιός κράτησαν το χαρμόσυνο γεγονός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Είναι χαρακτηριστικό ότι στην περιοχή υπήρχαν παντού σεκιούριτι, οι οποίοι δεν επέτρεπαν σε κανέναν να πλησιάσει ούτε να βγάλει φωτογραφίες. 

Άτομο από το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού επιβεβαίωσε στο TMZ την είδηση, ενώ λίγο αργότερα ακολούθησε και η άδεια γάμου από την κομητεία Clark County, NV, της Νεβάδα. Η άδεια εκδόθηκε το Σάββατο στις 16 Ιουλίου και έχει τα ονόματά τους.


Να θυμίσουμε πως ηθοποιός του «Marry Me» ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον σταρ του «Good Will Hunting» τον Απρίλιο σε ένα σύντομο βίντεο μέσω του ενημερωτικού δελτίου θαυμαστών της, «On The JLo».

Η JLo ζει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό του διάσημου ηθοποιού, μάλιστα πριν από λίγους μήνες μοιράστηκε με τους θαυμαστές της λεπτομέρειες από την πρόταση γάμου που της είχε κάνει ο Ben Affleck.

«Χαμογελούσα και δάκρυα κυλούσαν στο πρόσωπό μου, νιώθοντας απίστευτα χαρούμενη και ολοκληρωμένη. Δεν ήταν τίποτα φανταχτερό, αλλά ήταν ό,τι πιο ρομαντικό μπορούσα να φανταστώ… απλά ένα ήσυχο βράδυ Σαββάτου στο σπίτι, δύο άνθρωποι που υπόσχονταν να είναι πάντα εκεί ο ένας για τον άλλον. Δύο πολύ τυχεροί άνθρωποι. Ποιος είχε μια δεύτερη ευκαιρία στην αληθινή αγάπη», είχε δηλώσει η 52χρονη.

epirusblog.gr
5 of 5
Jennifer Lopez - Ben Affleck: Παντρεύτηκαν υπό άκρα μυστικότητα στο Λας Βέγκας!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4058018499319784161
item