Μαίρη Βιτινάρος: Η νέα βοηθός του GNTM που ήρθε για να… μας «ξεκάνει» (φώτο)

Η νέα coach Μαίρη Βιτινάρος, αναμένεται να κλέψει την παράσταση στον καινούργιο κύκλο επεισοδίων του «Greece’s Next Top Model».

Πρόκειται για ένα «φτασμένο» μοντέλο με διεθνείς περγαμηνές, η οποία ενδέχεται να… επισκιάσει τις διαγωνιζόμενες.

Η ίδια, ωστόσο, έχει σκοπό να βοηθήσει τα κορίτσια που δήλωσαν συμμετοχή στο reality να βρουν τον τρόπο να βγάλουν προς τα έξω τη δική τους λάμψη και ομορφιά. Αλλωστε, αυτά είναι και τα καθήκοντα που έχει κληθεί να φέρει εις πέρας.

Τα γυρίσματα του «GNTM» με την ανανεωμένη κριτική επιτροπή συνεχίζονται εντατικά και αυτή την περίοδο πραγματοποιούνται τα bootcamps, όπου η Μαίρη Βιτινάρος διαδραματίζει σημαντικό ρόλο ως model instructor.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι εδώ. Γεννήθηκα στην Αυστραλία, ο πατέρας μου είναι Ελληνας, η γιαγιά μου είναι από την Καλαμάτα και ο παππούς μου από ένα χωριό κοντά στην Καλαμάτα» δήλωσε η ίδια στην κάμερα του «Breakfast@Star», συστήνοντας τον εαυτό της για πρώτη φορά στο ελληνικό τηλεοπτικό κοινό.

«Είμαι στο bootcamp και βοηθάω τα κορίτσια για να έχουν ενέργεια στις πόζες» τόνισε το μοντέλο στη συνέχεια.

«Εχουμε πολλές διαφορετικές κοπέλες αυτή τη φορά, αλλά όλες είναι όμορφες με τον τρόπο τους. Είναι ωραίο να έχουμε diversity και όλα αυτά. 

Ο ρόλος μου δεν είναι δύσκολος, γιατί ξέρω τι κάνω και είμαι εδώ με τα κορίτσια και βγάζω τον καλύτερο εαυτό μου» σχολίασε αναφορικά με το παιχνίδι, όπου φέτος διαγωνίζονται μόνο γυναίκες. 

Η Μαίρη Βιτινάρος έχει διαγράψει ήδη μία επιτυχημένη και μεγάλη πορεία στο μόντελινγκ, αφού, όπως αποκάλυψε και η ίδια, ξεκίνησε από τα 17 της.

epirusblog.gr
5 of 5
Μαίρη Βιτινάρος: Η νέα βοηθός του GNTM που ήρθε για να… μας «ξεκάνει» (φώτο)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7989704174410957016
item