Στην Ελλάδα η Chiara Ferrangi - Η διάσημη influencer με τους 27,5 εκατ. followers στην Ύδρα

Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες η Ιταλίδα influencer με τους 27,5 εκατομμύρια followers στο Instagram, Chiara Ferrangi. Η 35χρονη επιχειρηματίας ταξίδεψε από το Μιλάνο στην Αθήνα και φρόντισε να ανεβάσει την άφιξή της σε story.

Ωστόσο, η διάσημη fashion blogger και η παρέα της είχαν και ένα απρόοπτο καθώς το σκάφος που τους έκανε βόλτα στα γαλάζια νερά του Σαρωνικού χάλασε και χρειάστηκε να αναζητήσουν νέο σκάφος για να συνεχίσουν τις διακοπές τους.

H Chiara Ferrangi παντρεύτηκε τον Σεπτέμβριου του 2017 τον ράπερ, Fedez, στη Σικελία της Ιταλίας και είναι μητέρα δυο παιδιών - του Λεό και της Βιτόρια.  Με το πρόγραμμά της να είναι ιδιαίτερα φορτωμένο, ξέκλεψε λίγες μέρες στην Ελλάδα για να ξεκουραστεί και έκανε αναρτήσεις στα Instastories της αναδεικνύοντας τις ομορφιές της χώρας μας.

Η 35χρονη Ιταλίδα τον Μάρτιο του 2020, όταν η χώρα της βρισκόταν αντιμέτωπη με τη χειρότερη φάση της πανδημίας, συγκέντρωσε περίπου 4,5 εκατομμύρια ευρώ μέσω μιας διαδικτυακής εκστρατείας, χρήματα που χρησιμοποιήθηκαν για την ανέγερση μιας νέας πτέρυγας στο νοσοκομείο San Raffaele του Μιλάνου.

epirusblog.gr
5 of 5
Στην Ελλάδα η Chiara Ferrangi - Η διάσημη influencer με τους 27,5 εκατ. followers στην Ύδρα
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8836588528514226605

Τα καλύτερα

item