Σκύρος: Σοβαρά προβλήματα από την κακοκαιρία – Κατέρρευσαν γέφυρες, διεκόπη η κυκλοφορία στους δρόμους

Σοβαρά προβλήματα έχει δημιουργήσει στην Σκύρο η κακοκαιρία, καθώς κατέρρευσαν δύο γέφυρες στην περιοχή, ενώ υπάρχει και διακοπή της κυκλοφορίας στους δρόμους, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων.

Σύμφωνα με το eviathema.gr σε ανακοίνωση του, ο δήμος Σκύρου αναφέρει μεταξύ άλλων: «Αγαπητοί Συνδημότες, τα έντονα καιρικά φαινόμενα που ήδη πλήττουν το νησί μας από χθες βράδυ θα συνεχιστούν και τις επόμενες ώρες κατόπιν ενημέρωσης από την Μετεωρολιγική Υπηρεσία.

Παρακαλούνται όλοι οι κάτοικοι και επισκέπτες του Νησιού να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφύγουν άσκοπες μετακινήσεις καθώς και το μπάνιο στις παραλίες στην διάρκεια των φαινομένων. Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Σκύρου βρίσκεται σε επιφυλακή».

Μάλιστα, δύο γέφυρες κατέρρευσαν, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ενώ ταυτόχρονα αγνοούνταν και δύο τουρίστες, οι οποίοι εντοπίστηκαν μετά από λίγη ώρα και ήταν καλά στην υγεία τους.

Επίσης, ο αντιδήμαρχος Σκύρου, Γιώργος Λάμπρου, ανέφερε ότι από νωρίς κινητοποιήθηκε η Πολιτική Προστασία του Δήμου, με την συνδρομή εξωτερικών μηχανημάτων όπου επεμβαίνουν σε ολόκληρο το οδικό δίκτυο ώστε να παραμείνει ανοιχτό.

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνεται ότι, στην Σκύρο Ευβοίας, λόγω βροχόπτωσης και ένεκα συσσώρευσης φερτών υλικών, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων:

  • Στην 10η χ/θ της Επαρχιακής οδού Σκύρου – Λιναριάς. Η κυκλοφορία διεξάγεται από την παρακαμπτήρια οδό Χώρα Σκύρου – Καλαμίτσα – Λιναριά.
  • Σε δημοτική οδό εντός του οικισμού Πεύκος Σκύρου (που οδηγεί στην παραλία).
  • Έχουν προκληθεί υλικές ζημιές σε τμήμα γέφυρας (μήκους 7 μέτρων) δημοτικής οδού (που οδηγεί στην παραλία) στον οικισμό Αχερούνες Σκύρου Ευβοίας.
epirusblog.gr
5 of 5
Σκύρος: Σοβαρά προβλήματα από την κακοκαιρία – Κατέρρευσαν γέφυρες, διεκόπη η κυκλοφορία στους δρόμους
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 251764226807704685
item