Εβελίνα Παπούλια: Αυτός είναι ο σύντροφός της Σταύρος (Φωτογραφίες)

Η Εβελίνα Παπούλια είναι μία από τις πιο γνωστές ηθοποιούς της γενιάς της και έχει καταφέρει να αγαπηθεί ιδιαίτερα από το κοινό για το υποκριτικό της ταλέντο. Ωστόσο, η ίδια θέλει να διαφυλάσσει την προσωπική της ζωή και να απασχολεί μόνο με τα επαγγελματικά της.

Η Εβελίνα Παπούλια εδώ και αρκετά χρόνια βρίσκεται σε μια σχέση που την κάνει χαρούμενη ενώ όπως έχει δηλώσει η ίδια είναι πολύ καλά και ερωτευμένη με τον σύντροφό της, Σταύρο. 

Το ζευγάρι μετρά περίπου 7 χρόνια κοινής πορείας και είναι αχώριστοι αφού συνηθίζουν να περνούν όμορφες και δημιουργικές στιγμές μαζί.

Σε μια σπάνια συνέντευξή της, η Εβελίνα Παπούλια μίλησε για τον σύντροφο της, Σταύρο και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως γνωρίστηκαν αλλά και όσα νιώθει για εκείνον: «Είμαι καλά, νιώθω ότι έχω αλλάξει στον τρόπο που βλέπω τα πράγματα. 

Επειδή αυτή τη στιγμή είμαι σε σχέση, είμαι πολύ ερωτευμένη και τον λατρεύω, δεν το έχω στο μυαλό μου να ξαναπαντρευτώ. Βιώνω ένα πράγμα που αυτή τη στιγμή με αφορά, έτσι όπως είναι».

«Αυτή η σχέση μου αρέσει, γιατί δεν υπάρχει η δέσμευση, αν θέλω να βγω το βράδυ δεν θα υπάρχει γιατί. Είναι έξι χρόνια και κάτι μήνες αυτή η σχέση. Για μένα δεν έχει κανένα ελάττωμα. 

Είναι πολύ ιδιαίτερος. Είναι my super hero. Δεν ξέρω κατά πόσο με έχει “δαμάσει” αλλά νιώθω μεγάλη ασφάλεια πλάι του και μεγάλη εμπιστοσύνη που δεν το είχα ποτέ. 

Είναι ένας αυτόφωτος άνθρωπος, τα έχει καταφέρει μόνος του στη ζωή του και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Οι προηγούμενες σχέσεις μου δεν ήταν έτσι», είχε πει χαρακτηριστικά η Εβελίνα Παπούλια για τον σύντροφο της.

epirusblog.gr
5 of 5
Εβελίνα Παπούλια: Αυτός είναι ο σύντροφός της Σταύρος (Φωτογραφίες)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4704944874179871804

Τα καλύτερα

item