Πρέβεζα: Συζήτηση - ενημέρωση για το Λιμάνι Πρέβεζας στην επερχόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας

Το Λιμάνι της Πρέβεζας θα είναι ένα από τα θέμα της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Ιουλίου.

Μετά από πολλαπλά αιτήματα της αντιπολίτευσης η δημοτική αρχή επιλέγει να φέρει επιτέλους το θέμα προς συζήτηση, χωρίς ωστόσο να πρόκειται για μονοθεματική συνεδρίαση με θέμα το λιμάνι, όπως είχε δεσμευτεί.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος (και ταυτόχρονα μέσω τηλεδιάσκεψης), την Τετάρτη 13 Ιουλίου και ώρα 17:00 με τα παρακάτω θέματα:

1. Συζήτηση – ενημέρωση σχετικά με το Λιμάνι Πρέβεζας (Εμπορικό – Τουριστικό – Αλιευτικό), καθώς και το παράλιο μέτωπο της Πόλης.

2. Ένταξη της Κοινότητας Κρυοπηγής, Δημοτικής Ενότητας Ζαλόγγου, Δήμου Πρέβεζας, στο Δίκτυο Μαρτυρικών Πόλεων και Χωριών της Ελλάδος: «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΑ».

3. Εξέταση της αρ. 18/2022 ΑΔΑ: ΨΗΤΓΩΞΧ-Υ9Σ απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, Δήμου Πρέβεζας, με θέμα: «Γνωμοδότηση για μονοδρόμηση οδών Δράκου και Ρηνιάσης της Τ.Κ. Πρέβεζας».

4. Εξέταση της αρ. 19/2022 ΑΔΑ: 9Π4ΟΩΞΧ-ΔΡ5 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, Δήμου Πρέβεζας, με θέμα: «Έγκριση κοπής δένδρου».

5. Εξέταση της αρ. 20/2022 ΑΔΑ: Ψ1Β4ΩΞΧ-ΩΥΧ απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, Δήμου Πρέβεζας, με θέμα: «Αίτημα του Πολιτιστικού Συλλόγου <Πρέβεζα> για τοποθέτηση προτομής Πρεβεζάνου καλλιτέχνη».

6. Έγκριση παραχώρησης πλατείας της Τοπικής Κοινότητας Φλαμπούρων, Δήμου Πρέβεζας, στον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Φλαμπούρων.

7. Ορισμός εκπροσώπων του Δήμου Πρέβεζας για την συγκρότηση της επιτροπής χαρακτηρισμού παραλιών, ως πολυσύχναστων, για την λήψη θαλασσίων λουτρών , για το έτος 2023.

8. Έγκριση απόσυρσης από την κυκλοφορία οχημάτων Δήμου Πρέβεζας.

9. Έγκριση καταστροφής παλαιού ηλεκτρονικού εξοπλισμού.

10. Εξέταση αίτησης του Συλλόγου Φίλων της Μουσικής και Δημοτικής Παράδοσης για παραχώρησης της πλατείας (Τσιάπη) Κοινότητας Καναλίου, Δήμ. Εν. Ζαλόγγου, Δήμου Πρέβεζας.

epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Συζήτηση - ενημέρωση για το Λιμάνι Πρέβεζας στην επερχόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 1856650561319769792
item