Άρτα: Ο Εμπορικός Σύλλογος Άρτας ζητά από την ΑΔΑΕ-ΟΤΑ να μην γίνει το παζάρι

Την παρακάτω ανακοίνωση απέστειλε ο Εμπορικός Σύλλογος Άρτας, ο οποίος ζητά από το ΔΣ της ΑΔΑΕ-ΟΤΑ να μην πραγματοποιήσει το παζάρι για το έτος 2022. Συγκεκριμένα:

«Τα έτη 2020 και 2021 με την μη διοργάνωση του παζαριού τα καταστήματα μέλη μας που έχουν ίδια προϊόντα με εκείνα που πωλούνται στο παζάρι, εκείνη την περίοδο παρουσίασαν αύξηση τζίρου 40% σε σχέση με τις χρονιές που γινόταν το παζάρι. Γενικότερα η αγορά εκείνη την περίοδο που δεν έγινε το παζάρι είχε μια αύξηση τζίρου 20%.

Επίσης την τελευταία χρονιά που έγινε το παζάρι, έγιναν πολλές παραβατικές πράξεις στον εσωτερικό χώρο του εκθεσιακού κέντρου με αποκορύφωμα πυροβολισμούς με αποτέλεσμα να κινδυνέψουν συμπολίτες μας αλλά και παιδιά.

Για τους λόγους αυτούς αλλά και γιατί βρισκόμαστε σε μια εποχή οικονομικής κρίσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα αλλά περισσότερο στη πόλη μας, ζητούμε από το ΔΣ της ΑΔΑΕ-ΟΤΑ να μην πραγματοποιήσει το παζάρι για το έτος 2022.

Αντί του παζαριού να γίνει η έκθεση σε χωρητικότητα 3000τμ, να γίνει το Λούνα Παρκ, να γινεί ακόμη ένας κλειστός χώρος όπως της έκθεση, 1500τμ με παιχνίδια εσωτερικού χώρου για παιδιά όπως στα Χριστουγεννιάτικά χωριά.

Η πρόταση μας θα έχει ως αποτέλεσμα να βοηθηθεί η τοπική αγορά, να αναβαθμιστεί η εκδήλωση και να γίνει το εκθεσιακό κέντρο πόλος έλξεις για οικογένειες και παιδιά.

Ταυτόχρονα εκείνη την περίοδο τα καταστήματα της πόλης μας θα έχουν εκπτώσεις και ο εμπορικός σύλλογος θα πραγματοποιήσει εκδηλώσεις στο κέντρο της πόλης.

Περιμένουμε να γίνει αποδεκτή η πρόταση μας, η οποία θα βοηθήσει τους εμπόρους σε αυτή την δύσκολη οικονομική εποχή, την πόλη μας, αλλά και τους συμπολίτες μας».


epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Ο Εμπορικός Σύλλογος Άρτας ζητά από την ΑΔΑΕ-ΟΤΑ να μην γίνει το παζάρι
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 8475039075445801593

Τα καλύτερα

item