Γιάννενα: Μια μαγική βραδιά με τον Γιάννη Χαρούλη, στην Αρχαία Δωδώνη

Ραντεβού αυτό το καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα για να δώσουμε και να πάρουμε τη δύναμη που δημιουργείται όταν οι καρδιές των ανθρώπων χτυπούν με τον ίδιο παλμό.

Ο Γιάννης Χαρούλης και οι μουσικοί του ξεκινούν τις καλοκαιρινές συναυλίες τους και υπόσχονται να μοιραστούν μαζί μας τραγούδια, μουσικές και χαρές που όλοι έχουμε ανάγκη.

Παλιά και νέα τραγούδια θα γίνουν ένα το φετινό καλοκαίρι, όπως ακριβώς μια καλή παρέα που δεν κοιτά ηλικίες, χρώματα και διακρίσεις.

Ο Γιάννης Χαρούλης υπόσχεται να μας παρασύρει με όσα τραγούδια έχουμε αγαπήσει και να μας συστήσει και καινούργια, από το νέο δίσκο του με τίτλο «Κολίμπρι».

Ένα άλμπουμ γεμάτο με σκέψεις και συναισθήματα που μας θυμίζουν ότι όσες δυσκολίες και αν βιώνουμε όταν «μοιραζόμαστε» «εκφραζόμαστε» και «επικοινωνούμε» η δύναμή μας πολλαπλασιάζεται.

Ραντεβού λοιπόν αυτό το καλοκαίρι, σε όλη την Ελλάδα, σε γήπεδα, θέατρα και ανοιχτούς χώρους για να δώσουμε και να πάρουμε τη δύναμη που δημιουργείται όταν οι καρδιές των ανθρώπων χτυπούν με τον ίδιο παλμό.

Τη Δευτέρα 27 Ιουνίου και την Τρίτη 28 Ιουνίου ο Γιάννης Χαρούλης θα δώσει δύο συναυλίες στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας στην Αθήνα, ενώ τη Δευτέρα 20 Ιουνίου θα εμφανιστεί στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη.

Τον Γιάννη Χαρούλη συνοδεύουν οι μουσικοί: Λευτέρης Ανδριώτης στη λύρα, Βασίλης Μπαχαρίδης στα κρουστά, Θανάσης Dzingovic στην ηλεκτρική κιθάρα και Ορέστης Μπενέκας πλήκτρα.

Σχεδιασμός Ήχου: Παναγιώτης Ριζόπουλος – Νίκος Κωνσταντάκης
Σχεδιασμός Φωτισμού: Περικλής Μαθιέλλης

Δωδώνη
Τετάρτη 27 Ιουλίου 2022
Αρχαιολογικός Χώρος Δωδώνης

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Μια μαγική βραδιά με τον Γιάννη Χαρούλη, στην Αρχαία Δωδώνη
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 103605490662526957
item