Ειρήνη Παπαδοπούλου: Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης είναι ο άνθρωπος μου (εικόνες)

Για την κοινή πορεία που έχει χαράξει με τον ποδοσφαιριστή, Αλέξανδρο Πασχαλάκη αλλά και το ενδεχόμενο ενός γάμου μίλησε η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

«Είναι όμορφο όταν είσαι με έναν άνθρωπο να υπάρχει εκτίμηση και αγάπη. Τον θαυμάζω κι αυτό με κάνει να μένω ερωτευμένη. 

Υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση και αγάπη. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε και για μένα είναι ο άνθρωπός μου», είπε σε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! η τραγουδίστρια.

Και συνέχισε: «Αγαπώ πολλά πράγματα σε εκείνον. Είναι φωτεινό παιδί».

Σε ερώτηση αν έχει γίνει πρόταση γάμου η τραγουδίστρια απάντησε: «Τέτοια θέματα δεν μου αρέσει να τα μοιράζομαι δημόσια. Σίγουρα είμαι επίσημα στη ζωή του και είναι επίσημα στη ζωή μου. Κάνουμε κοινά όνειρα. 

Είμαστε δυο άνθρωποι με τρέλα και αγάπη και αν το νιώσουμε, μπορεί να το επισημοποιήσουμε και αύριο. Και σίγουρα δεν θα βγούμε να το φωνάξουμε!  Οι άνθρωποι που επιλέγω να είναι στη ζωή μου θέλω να με νοιάζονται και να έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά με μένα. 

Να είναι περιπετειώδεις, να είναι παθιασμένοι με ό,τι κάνουν. Και όσο θέλουν και οι δύο, είναι όλα καλά, γιατί ποτέ δεν ξέρουμε τι θα γίνει αύριο». 


epirusblog.gr
5 of 5
Ειρήνη Παπαδοπούλου: Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης είναι ο άνθρωπος μου (εικόνες)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6089263395941975461

Τα καλύτερα

item