Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τηλεφώνησε στον Έρβιν Μάτζικ Τζόνσον, τον θρύλο του NBA που επισκέπτεται αυτές τις ημέρες τη χώρα μας.

Ο Μάτζικ Τζόνσον δείχνει να απολαμβάνει σε τεράστιο βαθμό τις διακοπές του στη χώρα μας, εκτιμώντας την ιστορία και τον πολιτισμό μας, ανεβάζονται συνέχεια στα κοινωνικά δίκτυα διάφορα στιγμιότυπα.

Αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τον πρωθυπουργό, ο οποίος τον κάλεσε στο τηλέφωνο για να τον ρωτήσει… πώς περνάει κι αν χρειάζεται τίποτα!

Το τηλεφώνημα επιβεβαίωσαν και οι δύο… πλευρές, στα κοινωνικά δίκτυα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέβασε στο Instagram μια πρόσφατη φωτογραφία του αθλητή με τη γυναίκα του από την Ακρόπολη και αναφέρει ότι τον ευχαρίστησε για τα καλά του λόγια για τη χώρα μας, ενώ τον άκουσε πολύ ενθουσιασμένο για όλα όσα του αρέσουν στην Ελλάδα. 

Μάλιστα, του πρότεινε να συναντηθούν από κοντά να φάνε μαζί την επόμενη φορά, και να συζητήσουν για μπάσκετ!

Αναφέρει ο πρωθυπουργός:

« Μόλις μίλησα με τον θρύλο του NBA Μάτζικ Τζόνσον, ο οποίος βρίσκεται για διακοπές στην Ελλάδα και τον ευχαρίστησα για τα καλά λόγια που είπε για τη χώρα και για την αγάπη που δείχνει και τη χώρα μας και τον λαό μας, όπως και για τις υπέροχες φωτογραφίες και τα tweets που δημοσίευσε όσο ήταν εδώ.

Μου είπε για τον πραγματικά φανταστικό χρόνο που είχε αυτός και η σύζυγός του κατά την τελευταία επίσκεψή τους στην Ελλάδα, προσθέτοντας ότι οι Έλληνες που ζουν σε αυτή τη σπουδαία χώρα είναι πολύ φιλικοί και ειλικρινά φιλόξενοι, μαζί με το υπέροχο φαγητό, την πλούσια Ιστορία και τον φανταστικό πολιτισμό, που τον εμπνέουν και αποτελούν «συνταγή» ότι θα επιστρέψει πάλι σύντομα, και ότι την επόμενη φορά, ανυπομονεί να συναντηθεί μαζί μου προσωπικά για να φάμε ψωμί μαζί και να μιλήσουμε για μπάσκετ».

Ο Μάτζικ Τζόνσον έγραψε στο twitter του για το τηλεφώνημα:

«Είχα την τιμή και τη χαρά να λάβω ένα τηλεφώνημα-έκπληξη από τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος με καλωσόρισε στη χώρα και με ρώτησε πώς πάει η επίσκεψή μου μέχρι τώρα. Είπα στον πρωθυπουργό ότι πάει υπέροχα και μου αλλάζει τη ζωή!».

Λίγα λεπτά αργότερα, ο θρύλος του NBA έκανε tweet ανοιχτά του Σκορπιού, κοντά στη Λευκάδα, όπου βρίσκεται:

Ο «Μάτζικ» δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του για την Ελλάδα, που μετατράπηκε σε… λατρεία κατά την τελευταία του επίσκεψη:

Μάτζικ Τζόνσον: Στην Ζάκυνθο με τον Σάμιουελ Τζάκσον και τον ράπερ LL COOl J

Οπως αποκαλύφθηκε σχεδόν τυχαία, το βράδυ της Κυριακής ο Μάτζικ Τζόνσον βρέθηκε στη Ζάκυνθο όπου απόλαυσε ψάρι στην πολύ γνωστή ταβέρνα του Κόμη, ένα μέρος που χτυπά σχεδόν το απόλυτο σκορ στη βαθμολογία των ανθρώπων που έχουν δειπνήσει εκεί. 

Μαζί με τον Μάτζικ, στην Ζάκυνθο βρέθηκαν ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ Σάμιουελ Τζάκσον και ο πολύ γνωστός τραγουδιστής LL COOl J -θρύλος της ραπ- επιχειρηματίας και ηθοποιός, όπως θα θυμούνται οι φαντικοί της σειράς NCIS: Los Angeles.