Ο Θέμης Αδαμαντίδης σπάει τη σιωπή του έπειτα από τις κατηγορίες για ξυλοδαρμό: «Υπήρξα θύμα με τις γυναίκες»

Ο Θέμης Αδαμαντίδης, το βράδυ της Πέμπτης, έπειτα από τις κατηγορίες για ξυλοδαρμό και την δικαστική διαμάχημε την πρώην σύντροφό, Βαρβάρα Κίρκη έδωσε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στο δελτίο ειδήσεων του STAR και τη δημοσιογράφο, Άννα Σταματιάδου.

Μεταξύ άλλων, ο δημοφιλής λαϊκός ερμηνευτής σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τραγουδάω για τις γυναίκες σε όλη μου την πορεία. Εγώ υπήρξα θύμα με τις γυναίκες, σας το λέω ειλικρινά. Τις αγαπώ τις γυναίκες και τις σέβομαι από εκεί και πέρα για όλο αυτό που έγινε σίγουρα υπήρξε κάποιος λόγος».

Ο Θέμης Αδαμαντίδης ισχυρίζεται πως δεν έχει σηκώσει ποτέ χέρι εναντίον της και «βλέπει», πίσω από τη μήνυσή, αντιζηλία. «Ο λόγος πιστεύω ότι είναι που είχα μια πιο συχνή επαφή τηλεφωνική με την πρώην σύντροφό μου, που έχουμε και παιδί μαζί  και χάρηκα πολύ που θα ερχόταν εδώ να φέρει και το παιδί μου και οπωσδήποτε το είδα πολύ θετικό. Τα τηλεφωνήματα και όλα αυτά δεν άρεσαν όσες φορές ήμασταν μαζί και αυτός μπορεί να είναι λόγος».

«Έχω κάνει λάθη στη ζωή μου αλλά εγώ αργώ να μεγαλώσω όμως τα λάθη είναι ανθρώπινα και μετράει όμως και ο άνθρωπος, η ψυχή του ανθρώπου και γι’ αυτό πρέπει να βλέπουμε και λίγο βαθύτερα» συμπλήρωσε, επίσης, ο Θέμης Αδαμαντίδης στη συνέντευξη στο Star. «Τα παιδιά μου με αγαπάνε και με τα λάθη μου γιατί γνωρίζουν, νιώθουν για μένα ποιος είμαι».

epirusblog.gr
5 of 5
Ο Θέμης Αδαμαντίδης σπάει τη σιωπή του έπειτα από τις κατηγορίες για ξυλοδαρμό: «Υπήρξα θύμα με τις γυναίκες»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8775450109999698418
item