Η εξήγηση στο αν ακούμε το όνομά μας χωρίς κανείς να βρίσκεται κοντά μας, σε ένα περίεργο φαινόμενο που πολλοί έχουν ως εμπειρία

Έχετε ακούσει ποτέ το όνομά σας και έχετε συνειδητοποιήσει ότι δεν υπήρχε κάποιος γνωστός κοντά σας; Έχετε ακούσει μια γνωστή φωνή να λέει το όνομά σας ενώ είστε μόνος στο σπίτι; Γυρίσατε γρήγορα και είδατε ότι δεν υπάρχει κανείς που θα μπορούσε να σας έχει καλέσει;

Είναι εκείνη η στιγμή που δεν καταλαβαίνετε απολύτως τι έγινε, είναι σαν η πραγματικότητα στην οποία ζείτε να άλλαξε σε μια στιγμή, ακόμη και να αισθανθείτε φοβισμένοι για αυτό που συνέβη, επειδή ξέρετε ότι μόνο εσείς το έχετε ακούσει.

Και είναι αναπόφευκτο να σκεφτείτε εάν υποφέρετε από κάποια διαταραχή ή παραλήρημα. Αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Πολλοί άνθρωποι έχουν ή είχαν την ίδια εμπειρία, όπως μαθαίνουμε από το aetos-apokalypsis.com

Και ο καθένας τους λέει το ίδιο πράγμα: λένε ότι κάποιος τους φώναξε με το όνομά τους όταν ήταν εντελώς μόνοι σε ένα δωμάτιο,η σε ένα σπίτι, και ακόμη να τους ξύπνησε ενώ κοιμόντουσαν. Και δεν είναι απλή φαντασία η συμπτώματα ψυχικών προβλημάτων.

Μια πολύ πραγματική εμπειρία

“Έχω ακούσει το όνομά μου σε διαφορετικά μέρη. Μπορεί να είναι ενοχλητικό να το βιώνεις αυτό και δεν μπορείς ποτέ να το συνηθίσεις, διότι σε κάνει πραγματικά να αμφισβητήσεις τη λογική σου. Ήμουν στην υποδοχή ενός ξενοδοχείου. 

Μια νύχτα ήμουν μόνος και άκουσα ότι με κάλεσαν με το όνομά μου. Ήταν η φωνή μιας γυναίκας. Κοίταξα γύρω αλλά δεν υπήρχε κανένας άλλος.

Ήταν αργά και όλοι είχαν φύγει. Λίγους μήνες αργότερα άκουσα την ίδια φωνή ξανά. Ήταν τότε που ήξερα ότι δεν ήταν φαντασία μου ή ότι έχω ψυχικά προβλήματα. Συμβαίνει και δεν μπορείτε να το εξηγήσετε εύκολα με απλούς όρους. “

Αυτή η εμπειρία είναι ένας από τους πολλούς ανθρώπους στο φαινόμενο της ακρόασης του ονόματός του. Υπάρχουν περιπτώσεις στις οποίες δύο ή περισσότεροι άνθρωποι να ακούσουν την ίδια φωνή ταυτόχρονα, και υπάρχουν επίσης εκείνοι που την αναγνώρισαν.

Αλλά για να καταλάβουμε γιατί συμβαίνει αυτό το περίεργο φαινόμενο, πρέπει να γνωρίζουμε ότι υπάρχουν πολλοί που έχουν μια αναπτυγμένη ψυχική ικανότητα που τους επιτρέπει να ακούν φωνές από τα πνευματικά πεδία, την ικανότητα να ακούν καθαρά όσους βρίσκονται στο πνευματικό πεδίο.

Το γνώστο φαινόμενο ως Clairaudience μπορεί να βιωθεί κάποιος με πολλούς τρόπους. Μερικοί άνθρωποι μπορεί να ακούσουν μια φωνή που τους μιλάει ενώ κανείς δεν είναι κοντά τους, όπως αναφέρεται στο aetos-apokalypsis.com.

Άλλοι βιώνουν διόραση όταν έχουν επαναλαμβανόμενες σκέψεις για ένα θέμα που φαίνεται να προέρχεται από τίποτα. Το συμπέρασμα είναι ότι αυτές οι φωνές ή εμπειρίες δεν σχετίζονται άμεσα ή να συνδέονται με το φυσικό περιβάλλον. Έχουν παραφυσική προέλευση.

Το αυτί χρησιμεύει ως εργαλείο για τη διοχέτευση πληροφοριών που μας στέλνουν οι πνευματικοί οδηγοί. Ένας μάγος μπορεί να λάβει τα ίδια μηνύματα και να ακούει φωνές, η και να δει εικόνες.

Οι πνευματικοί οδηγοί σας καλούν

Υπάρχουν πολλές εξηγήσεις γι ‘αυτή την εμπειρία, αλλά η πιο δημοφιλές είναι ότι οι πνευματικοί οδηγοί προσπαθούν να επικοινωνήσουν μαζί σας. Οι πνευματικοί οδηγοί είναι πνεύματα που τους έχει ανατεθεί ένα άτομο πριν καν αυτό γεννηθεί να το βοηθούν στην ζωή του.

Ο ανώτερος εαυτός επιλέγει αυτούς τους οδηγούς, που μας βοηθούν ενώ ζούμε την ενσάρκωσή μας. Μερικοί πνευματικοί οδηγοί παραμένουν μαζί μας καθ ‘όλη τη διάρκεια της ζωής και άλλοι εμφανίζονται σε συγκεκριμένες ώρες για να μας βοηθήσουν να επιτύχουμε ορισμένους στόχους.

Αυτοί οι οδηγοί βρίσκονται σε διαφορετικά επίπεδα συνείδησης. Η φωνή μπορεί να έχει μια αρσενική ή θηλυκή ενέργεια, αν και στην πραγματικότητα είναι μόνο ενέργεια.

Μπορεί να είναι πεθαμένοι συγγενείς ή άνθρωποι που συναντήσαμε σε άλλες ζωές. Οι πνευματικοί οδηγοί μπορούν να δουν τι συμβαίνει στη ζωή μας και όταν είναι καιρός να καθοδηγήσουν ή να παρέμβουν πραγματικά, έχουν διάφορες μορφές επικοινωνίας:

Με το “εσωτερικό αυτί”: Αυτός ο τύπος επικοινωνίας είναι πολύ κοινός στους ψυχικούς και τους ενδιάμεσους. Αρχίζουν να αναπτύσσουν αυτή την ικανότητα όταν συνειδητοποιούν ότι άλλοι άνθρωποι δεν ακούνε αυτα που ακούν αυτοί. Η φωνή φαίνεται να προέρχεται από μέσα σου.

Μια άλλη μορφή είναι η ακουστική επικοινωνία με τους πνευματικούς οδηγούς. Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να τους ακούσετε σαν να σας μιλάει κάποιος, με μια ισχυρότερη και πιο έντονη φωνή απ ‘ό, τι με το “εσωτερικό αυτί”.

Πώς πρέπει να ενεργείτε;

Ο καθορισμός της φωνής είναι σημαντικός, και μπορεί να σας δώσει ενδείξεις για το τι βιώνετε στη ζωή εκείνη την περίοδο. 

Εάν η φωνή είναι γνωστή (ακόμα και αν δεν την αναγνωρίζετε), ίσως κάποιος στη ζωή σας προσπαθεί να προσελκύσει την προσοχή σας, αλλά για οποιονδήποτε λόγο, δεν τον έχετε προσέξει.

Αν η φωνή ειναι κάπως άγρια, μπορεί να έχετε προβλήματα για κάτι εκείνη την περίοδο. Μερικές φορές η φωνή μπορεί να είναι ήρεμη, σχεδόν αγγελική. 

Μερικοί πολιτισμοί πιστεύουν ότι αυτοί οι τύποι φωνών είναι ένα είδος πνευματικών αγγελιοφόρων. Οι άνθρωποι που αρχίζουν να εξερευνούν ένα πνευματικό μονοπάτι μπορούν να κάνουν συνάντηση με τον «κηδεμόνα» τους ή να τους καθοδηγήσουν στη ζωή.

Από μια διαφορετική οπτική γωνία, εάν ξυπνήσετε από ένα όνειρο ακούγοντας το όνομά σας, είναι πιθανό σαν μια ειδοποίηση για ένα άμεσο πρόβλημα που χρειάζεται την προσοχή σας.

Ωστόσο, αν η φωνή είναι τρομακτική ή κακή, είναι πιο πιθανό να προσπαθεί να επικοινωνήσει μια κακή οντότητα ή δαιμονική.

Η επιστήμη λέει ότι οι φωνές στο κεφάλι ‘είναι κανονικές’

Πρόσφατες έρευνες υποδεικνύουν ότι ένας στους είκοσι πέντε ανθρώπους ακούμε συχνά φωνές.  Σε αντίθεση με την παραδοσιακή πεποίθηση, υπάρχουν πολλοί επιστήμονες που λένε ότι η ακρόαση των φωνών δεν είναι αναγκαστικά σύμπτωμα ψυχικής ασθένειας. 

Στην πραγματικότητα, πολλοί που ακούν φωνές δεν ζητούν βοήθεια και λένε ότι οι φωνές έχουν θετικό αντίκτυπο στη ζωή τους.

Εκτός από εκείνους που ακούνε κάποιον που τους καλεί με όνομα τους, υπάρχουν και άνθρωποι που ακούν επίσης φωνές σαν να ήταν σκέψεις που εισέρχονται στο μυαλό από κάπου. 

Αλλά σε αντίθεση με την πνευματική εξήγηση, η επιστημονική κοινότητα θεωρεί ότι αυτές οι φωνές προκλήθηκαν από ένα τραυματικό γεγονός. Η επιλογή δίκη σας αναμεσα σε πνευματική και στην επιστημονική εξήγηση .

aetos-apokalypsis.com / Image by Tahmid Imran Imon from Pixabay

epirusblog.gr
5 of 5
Η εξήγηση στο αν ακούμε το όνομά μας χωρίς κανείς να βρίσκεται κοντά μας, σε ένα περίεργο φαινόμενο που πολλοί έχουν ως εμπειρία
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 6910883717392986720
item