Πρέβεζα: Ανθρώπινες στιγμές του Δημάρχου Ν. Γεωργάκου με τα παιδιά του Σερ του Ελληνικού τραγουδιού, Γρηγόρη και Αννα Μπιθικώτση

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας μαζί με του παιδιά του μύθου Μπιθικώτση, τον καλλιτέχνη Γρηγόρη τον νεότερο και την λογοτέχνιδα Άννα λίγο πριν την σημερινή μεγάλη συναυλία με τίτλο “100 χρόνια Μπιθικώτσης” με είσοδο ελεύθερη στο Κηποθέατρο Πρέβεζας.

Ο Νίκος Γεώργακος σημείωσε ότι είναι πολύ συγκινητικό να γνωρίζεις από τα ίδια τα παιδιά του Σερ του Ελληνικού τραγουδιού παραστάσεις της ζωής του πίσω από τα φώτα, αυτές που δεν είδε και δεν χειροκρότησε κανείς !

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους δημότες αλλά και στους επισκέπτες της πόλης να παρακολουθήσουν το μοναδικό αυτό αφιέρωμα, ύμνος στη ζωή του Γρηγόρη Μπιθικώτση που  επιμελήθηκαν τα παιδιά του, Γρηγόρης και Άννα, παρουσιάζοντας την πορεία του   τραγουδιστή   από τον Δεκέμβριο του 1922 έως το  στερνό του ταξίδι στην αθανασία τον Απρίλιο του 2005. 

Από τα πρώτα δύσκολα χρόνια μέχρι τις συναντήσεις του ορόσημο με τους Μάρκο Βαμβακάρη, Μάνο Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη και τη διαδρομή της καταξίωσής του στους δρόμους της  τέχνης.

Κατά τη διάρκεια της παράστασης θα προβάλλεται στη σκηνή σπάνιο οπτικοακουστικό υλικό από το αρχείο των Γρηγόρη και Άννας Μπιθικώτση, ενώ θα ακουστούν και τα πολυαγαπημένα τραγούδια του σπουδαίου τραγουδιστή.

Την συναυλία με τίτλο  "100 χρόνια Μπιθικώτσης"  διοργανώνει ο  Δήμος Πρέβεζας (με είσοδο ελεύθερη για το κοινό)

epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Ανθρώπινες στιγμές του Δημάρχου Ν. Γεωργάκου με τα παιδιά του Σερ του Ελληνικού τραγουδιού, Γρηγόρη και Αννα Μπιθικώτση
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 11013941431141
item