Γιάννενα: Το Στρατιωτικό Μουσείο Κόνιτσας χρηματοδοτεί η Ελληνική Βουλή!

Τον δρόμο της υλοποίησης παίρνει το Στρατιωτικό Μουσείο Κόνιτσας, ένα εμβληματικό έργο που προωθεί ο ακριτικός Δήμος και αποτελεί αίτημα των κατοίκων εδώ και πολλά χρόνια. 

Για το θέμα ο δήμαρχος Ν. Εξάρχου είχε ενημερώσει πρόσφατα και τον Πρόεδρο της Βουλής Κ. Τασούλα, ο οποίος έδειξε έμπρακτο ενδιαφέρον αφού η Βουλή των Ελλήνων αποφάσισε να χρηματοδοτήσει το εγχείρημα. 

Μάλιστα όπως έκανε γνωστό χθες ο δήμαρχος Κόνιτσας με ενέργειες του Προέδρου κατατέθηκαν ήδη 65.000 ευρώ σε λογαριασμό του Δήμου για τον συγκεκριμένο σκοπό. Ο κ. Εξάρχου με ανακοίνωσή του ευχαριστεί τον Κ. Τασούλα για την άμεση ανταπόκρισή του.

«Θερμές ευχαριστίες προς τον Πρόεδρο και τη Βουλή των Ελλήνων για την πολύτιμη αρωγή, προκειμένου να προχωρήσουμε σταδιακά στην υλοποίηση αυτού του σημαντικού έργου για τον τόπο μας.  

Με τη συγκεκριμένη ενέργεια επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά το ενδιαφέρον και η αμέριστη συμπαράσταση του Προέδρου Κωνσταντίνου Τασούλα για την περιοχή μας», καταλήγει η ανακοίνωση του Δημάρχου Κόνιτσας.

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Το Στρατιωτικό Μουσείο Κόνιτσας χρηματοδοτεί η Ελληνική Βουλή!
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 2967924559143730884
item