Πρέβεζα: Άλλη μία σχολική χρονιά ολοκληρώθηκε για το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας (Σ.Δ.Ε.) Πρέβεζας

Άλλη μία σχολική χρονιά ολοκληρώθηκε για το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας (Σ.Δ.Ε.) Πρέβεζας.

Μέσα σε μία ατμόσφαιρα χαράς αλλά και συγκίνησης οι μαθητές του Σ.Δ.Ε. Πρέβεζας παρουσίασαν τις δράσεις και τα προγράμματα της φετινής χρονιάς. 

Παρουσιάστηκαν τα σχέδια δράσης «Μαγειρική με τοπικά προϊόντα της Πρέβεζας» και «Φυσικές ομορφιές της Πρέβεζας» όπως επίσης και το περιβαλλοντικό  πρόγραμμα ECO2MOBILITY, στο οποίο το Σ.Δ.Ε. Πρέβεζας πήρε το 1ο βραβείο πανελλαδικά ανάμεσα σε όσα Σ.Δ.Ε. συμμετείχαν.

Στο τέλος της ημερίδας έγιναν και οι απονομές των φετινών Τίτλων Σπουδών στους μαθητές που φέτος ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους και που θα συνεχίσουν σε ένα από τα εσπερινά Λύκεια της περιοχής μας.

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Πρέβεζας συμπληρώνει φέτος 4 χρόνια ζωής  στα εκπαιδευτικά δρώμενα της πόλης μας. Τέσσερα χρόνια εκπαίδευσης, ενδοσχολικών και εξωσχολικών δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων, συμμετοχής σε κοινωνικά και πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής μας.

Το Σ.Δ.Ε. Πρέβεζας εδρεύει στο κτιριακό συγκρότημα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (παράρτημα Πρεβέζης – πρώην ΤΕΙ) στο Ψαθάκι.

Οι εγγραφές για τη νέα σχολική χρονιά 2022-23 μπορούν να γίνουν και το καλοκαίρι, κατά τις μέρες των θερινών εφημεριών, αλλά κυρίως το χρονικό διάστημα 1-30 Σεπτεμβρίου 2022. 


epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Άλλη μία σχολική χρονιά ολοκληρώθηκε για το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας (Σ.Δ.Ε.) Πρέβεζας
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 3868248659151032652

Τα καλύτερα

item