Πέντε σωτήρια κόλπα για να γλυτώσεις χρόνο και ενέργεια στις διακοπές σου

Όταν σχεδιάζουμε ένα ταξίδι, συνήθως είμαστε τόσο ενθουσιασμένες που ξεχνάμε τα μικρά πράγματα που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. 

Καθώς πλησιάζει η περίοδος των διακοπών, είναι η τέλεια στιγμή για να συνοψίσεις τα πιο χρήσιμα κόλπα που μπορείς εύκολα να εφαρμόσεις σε όποιο ξενοδοχείο κι αν πας. 

Ακόμα κι αν έχεις κλείσει ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων, υπάρχουν τρόποι να κάνεις τη διαμονή σου ακόμα πιο υπέροχη.

Σε αυτή τη λίστα θα βρεις έξυπνα και εξαιρετικά χρήσιμα κολπάκια που θα σε βοηθήσουν να κάνεις ακόμα πιο ευχάριστη τη διαδικασία των διακοπών σου.

Χρησιμοποίησε σκουφάκια του ντους για να πακετάρεις τα βρώμικα παπούτσια

Αντί να σπαταλάς τον πολύτιμο χρόνο σου καθαρίζοντας τα παπούτσια σου πριν μαζέψεις τα πράγματά σου, πάρε μερικά επιπλέον σκουφάκια μπάνιου. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο εάν δεν έχεις αρκετά μεγάλες πλαστικές σακούλες. 

Η ελαστική ταινία στα σκουφάκια του του ντους τα καθιστά ιδανικά για να τυλίγεις βρώμικα παπούτσια, ώστε να μην μεταφέρεις τη βρωμιά στα ρούχα στη βαλίτσα σου.

Τύλιξε τα ρούχα σου σε ρολό αντί να τα διπλώσεις

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να πακετάρεις τα ρούχα σε μια βαλίτσα για να κερδίσεις χώρο και πολλοί άνθρωποι προτιμούν τη μέθοδο του τυλίγματος. Αυτή η τεχνική συσκευασίας βασικά περιλαμβάνει το δίπλωμα των ρούχων σου και στη συνέχεια το σφιχτό τύλιγμά τους.

Αυτή η μέθοδος είναι ιδανική για παντελόνια, casual φορέματα, μπλουζάκια, πιτζάμες και μαγιό. Από την άλλη πλευρά, το τύλιγμα σε ρολό μπορεί να μην λειτουργεί τόσο καλά με ογκώδη ρούχα, όπως τα πουλόβερ, επειδή μπορούν να πιάσουν περισσότερο χώρο όταν τυλίγονται.

Χρησιμοποίησε ζεστό νερό από βραστήρα για να καθαρίσεις τα αντικείμενα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου πριν τη χρήση

Όσες από εσάς δίνετε ιδιαίτερη προσοχή στην καθαριότητα θα εκτιμήσετε ιδιαίτερα αυτό το απλό κόλπο. 

Για να βεβαιωθείς ότι τα φλιτζάνια, τα ποτήρια και τα σκεύη στο δωμάτιο του ξενοδοχείου σου είναι πεντακάθαρα και χωρίς μικρόβια, απλώς βράσε λίγο νερό στον βραστήρα και ξέπλυνε τα πάντα πριν τα χρησιμοποιήσεις.

Σιδέρωσε τα ρούχα σου χρησιμοποιώντας τον ατμό από το μπάνιο

Το σίδερο σε μέγεθος ταξιδιού είναι μια εξαιρετική εφεύρεση, αλλά θα υπάρξουν στιγμές που απλά θα ξεχάσεις να το πάρεις μαζί ή δεν θα έχεις αρκετό χώρο στη βαλίτσα σου. 

Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να κρεμάσεις τα ρούχα σου στο μπάνιο ενώ κάνεις ντους και να αφήσεις τον ατμό να κάνει τα μαγικά του. 

Ανάλογα με το ύφασμα, ο ατμός του ντους μπορεί να μειώσει ή να αφαιρέσει τις ζάρες από τα ρούχα σου εν ριπή οφθαλμού.

Όταν φτάσεις στο δωμάτιο βάλε πρώτα τη βαλίτσα σου στη μπανιέρα

Αντί να ανοίξεις τη βαλίτσα σου αμέσως όταν φτάσεις στο ξενοδοχείο, βάλε πρώτα τις αποσκευές σου στο WC ή στη μπανιέρα. Στο μεταξύ, μπορείς να πας να ελέγξεις γύρω από το δωμάτιό σου εάν υπάρχουν ζουζούνια και έντομα. 

Το βέβαιο είναι ότι τα ζουζούνια δεν θα πλησιάσουν τις αποσκευές σου, επειδή το μπάνιο είναι το πιο ασφαλές μέρος για να κρύψεις τα προσωπικά σου αντικείμενα από αυτά τα ενοχλητικά πλάσματα. Όταν τελειώσεις τον έλεγχο, μπορείς να πας τη βαλίτσα σου στο δωμάτιο.


epirusblog.gr
5 of 5
Πέντε σωτήρια κόλπα για να γλυτώσεις χρόνο και ενέργεια στις διακοπές σου
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 2111402002943075382
item