Αθηνά Μαξίμου-Αιμίλιος Χειλάκης: Παρέα με την Έλλη Τρίγγου στη παράσταση «Μήδεια»

Ο φωτογραφικός φακός «έπιασε» την Αθηνά Μαξίμου, τον Αιμίλιο Χειλάκη και την Έλλη Τρίγγου στο Κατράκειο Θέατρο στη παράσταση «Μήδεια».  

Η Έλλη Τρίγγου διατηρεί φιλικές σχέσεις με το ζευγάρι και όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, είναι και οι τρεις τους πολύ αγαπημένοι και δε διστάζουν να φωτογραφηθούν παρέα στις κάμερες.

Και οι τρεις ηθοποιοί προτίμησαν να φορέσουν casual καλοκαιρινά ρούχα. Η Αθηνά Μαξίμου επέλεξε ένα μάξι φλοράλ φόρεμα, ενώ η Έλλη Τρίγγου φόρεσε μία αέρινη φούστα με ένα μαύρο μπλουζάκι.

Ο Αιμίλιος Χειλάκης με πιο απλές και γήινες επιλογές χρωμάτων, στέκεται ανάμεσα από τη γυναίκα του και τη φίλη του Έλλη Τρίγγου και χαμογελάνε στον φακό.

Μπορεί οι «Άγριες Μέλισσες» να τους ένωσαν, σίγουρα όμως, ο Αιμίλιος Χειλάκης με την Έλλη Τρίγγου συνεχίζουν να έχουν φιλικές σχέσεις, παρόλο που τελείωσαν τα γυρίσματα της σειράς. 

Μαζί με τη γυναίκα του, Αθηνά Μαξίμου, είναι ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της showbiz και μπορεί το ζευγάρι όσα χρόνια βρίσκεται στο προσκήνιο να διατηρεί ένα ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ στη σχέση του, ωστόσο δεν διστάζει να δείξει δημόσια τον έρωτά του ακόμη και με το αληθινό του χαμόγελο.

Πηγή Φωτογραφιών: NDP Photo Agency

epirusblog.gr
5 of 5
Αθηνά Μαξίμου-Αιμίλιος Χειλάκης: Παρέα με την Έλλη Τρίγγου στη παράσταση «Μήδεια»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4483713558825722014

Τα καλύτερα

item