Ψάχνεις δουλειά; – Οι συμβουλές που σου δίνουν οι ειδικοί

Πήρατε το πτυχίο σας, σε μια από τις πιο δύσκολες χρονικές περιόδους όλων των εποχών. 

Παρόλα αυτά, αναδειχθήκατε θριαμβευτές, δεξιότητες όπως η προσαρμοστικότητα, η ευκινησία και η ανθεκτικότητα που απαιτούν οι σημερινοί χώροι εργασίας αποτελούν πλέον μέρος της καθημερινότητάς σας.

Οι εργοδότες σας χρειάζονται – αρκεί να μην ξεχαστείτε. Οι ειδικοί σας συμβουλεύουν για τα επόμενα βήματά σας.

Καλοκαιρινό ψάξιμο

Μην το αφήσετε για το Σεπτέμβριο! Στείλτε τα βιογραφικά σας σύντομα. Συνδεθείτε με το γραφείο υπηρεσιών σταδιοδρομίας της σχολής σας και ζητήστε βοήθεια εξηγώντας ότι το ενδιαφέρον τους να σας φέρουν στον κόσμο της εργασίας δεν μειώθηκε όταν παραλάβατε το δίπλωμά σας.

Οπωσδήποτε γράψτε στο βιογραφικό σας τα χόμπι σας

Θα πρέπει να αισθάνεστε ελεύθεροι να συμπεριλάβετε οτιδήποτε σας αρέσει ή που δείχνει κομμάτια της προσωπικότητάς σας πέρα ​​από τις πληροφορίες που θα λάβουν οι υπεύθυνοι προσλήψεων από την εργασιακή σας εμπειρία.

Χρησιμοποιήστε το LinkedIn

Ενεργοποιήστε τη λειτουργία “ανοιχτός στην εργασία” για να επιτρέψετε στους υπεύθυνους προσλήψεων και στο διαδικτυακό σας δίκτυο να γνωρίζουν ότι αναζητάτε εργασία.

Αρπάξτε την ευκαιρία

Χρησιμοποιήστε την επιλογή ειδοποιήσεις εργασίας για να είστε πρώτοι στη σειρά για να υποβάλετε αίτηση για εργασία. 

Είναι στην πραγματικότητα τέσσερις φορές περισσότερες πιθανότητες να ακούσετε νέα για μια θέση εάν κάνετε αίτηση στα πρώτα 10 λεπτά, επομένως η γρήγορη δράση μπορεί να σας δώσει ένα μεγάλο πλεονέκτημα.

Εμφανιστείτε σε συνεντεύξεις καλά προετοιμασμένοι

Γνωρίστε τις εταιρείες πριν πάτε για συνέντευξη – την ιστορία και την αποστολή τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ενώ είναι καλό να ρωτάτε για την εταιρεία, αν αυτές οι πληροφορίες υπάρχουν στο site της, θα μπορούσε να υποδηλώνει ότι δεν ψάξατε.

epirusblog.gr
5 of 5
Ψάχνεις δουλειά; – Οι συμβουλές που σου δίνουν οι ειδικοί
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 4018673675189788940
item