Κιμ Καρντάσιαν: Έπαθε ψωριασική αρθρίτιδα μετά από τη δίαιτα για να χωρέσει σε φόρεμα της Μονρόε

Πολλά ακούστηκαν σχετικά με την εμφάνιση της Κιμ Καρντάσιαν στο Met Gala, το φόρεμα της Μέριλιν Μονρόε που τη στένευε σε τέτοιο σημείο, που δεν μπορούσε να περπατήσει, αλλά και τη διατροφή που ακολούθησε για να χάσει κιλά.

Ωστόσο, κανείς δεν ρώτησε την ίδια, πώς ήταν να περπατάς μέσα στο θρυλικό φόρεμα που φορούσε η Μέριλιν Μονρόε, όταν τραγουδούσε το «Happy Birthday» στον Τζον Κένεντι.

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο «Allure», η διάσημη τηλεπερσόνα μίλησε για την εμπειρία της, χαρακτηρίζοντάς την «εξαιρετικά επώδυνη».

«Δεν μπορούσα πραγματικά να κουνήσω τα χέρια μου. Κι αυτή η αλλαγή στη διατροφή μου επιδείνωσε την διαταραχή από την οποία πάσχω. Έχω ψωρίαση», δήλωσε η Κιμ Καρντάσιαν.

«Για πολλά χρόνια έκανα μια διατροφή βασισμένη αποκλειστικά στα φυτά. Όμως, για να χάσω αυτά τα κιλά και να μπω στο φόρεμα, αναγκάστηκα να κάνω άλλη διατροφή, με βάση το κρέας.

Όμως, αυτό προκάλεσε έξαρση και έπαθα ψωριασική αρθρίτιδα. Οπότε, δεν μπορούσα να κουνήσω τα χέρια μου καθόλου. Ήταν οδυνηρό. 

Έπρεπε να πάω σε έναν ρευματολόγο που με έβαλε να παίρνω στεροειδή. Είχα φρικάρει, έκοψα το κρέας ξανά και ηρέμησε», εξήγησε η τηλεπερσόνα.

Η πάθηση στην οποία αναφέρθηκε η Κιμ Καρντάσιαν ονομάζεται ψωριασική αρθρίτιδα και προκαλεί φλεγμονή και πόνο σε οποιαδήποτε άρθρωση. Συνήθως πλήττει άτομα που ήδη πάσχουν από ψωρίαση και κυρίως, ενήλικες.

epirusblog.gr
5 of 5
Κιμ Καρντάσιαν: Έπαθε ψωριασική αρθρίτιδα μετά από τη δίαιτα για να χωρέσει σε φόρεμα της Μονρόε
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2772560819137557870
item