Ξεσπά η Κλέλια Ρένεση για τον Σωκράτη Μάλαμα: «Δεν είναι βόλεμα το αίτημά του»

Ο Σωκράτης Μάλαμας κατά της διάρκεια της συναυλίας του στο Πέραμα Ρεθύμνου ζήτησε να κατέβει ένα πανό το οποίο έγραφε: «Βιαστής Είναι» και αναφερόταν στον Δημήτρη Λιγνάδη, καθώς τον αποσυντόνιζε.

Οι χρήστες του Twitter τα έβαλαν με τον καλλιτέχνη, οι οποίοι ξεκίνησαν να ζητούν ακόμα και #cancel του.

Ο Σωκράτης Μάλαμας απάντησε, καθώς ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook το σχετικό απόσπασμα από τη συναυλία του, στο οποίο τονίζει ότι συμφωνεί απολύτως με το μήνυμα του πανό και ζητάει να κατέβει και να ανέβει αργότερα.

Η Κλέλια Ρένεση από τη δική της πλευρά θέλησε να υπερασπιστεί τον Σωκράτη Μάλαμα με ανάρτησή της στο Facebook, αναφέροντας πως ο καλλιτέχνης έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο της παράστασής του, την οποία ετοίμασε με κόπο, και τονίζοντας πως το αίτημα του τραγουδοποιού να κατεβάσουν το πανό, δεν τον κάνει βολεμένο

Ο καλλιτέχνης σε καλεί στον χώρο του. Έχει ετοιμαστεί από καιρό, έρχεται με μια βαλίτζα τραγούδια, στιχάκια, με όλον τον πλούτο που έχει μαζέψει πόντο πόντο στις πλάτες του. Αρχίζει να σου λέει τις ιστορίες του. Κοιτάει τα μάτια σου, θέλει να περάσει μέσα.

Έτσι έχει μάθει να ονειρεύεται. Την ώρα της παράστασης του, έχει τον πρώτο λόγο και τον τελευταίο. Έχει το δικαίωμα να αποσυντονίζεται . Ξεκινάει να σου πει μια ιστορία και βλέπει ένα τεράστιο «ΒΙΑΣΤΗΣ» μπροστά του. Και σφίγγεται το στομάχι του.. Γιατί ένα σάπιο σύστημα και ένας βιαστής να συνεχίζουν να βιάζουν τη στιγμή αυτή την μαγική;

Πριν και μετά μπορεί όποιος θέλει να παρέμβει. Αν όμως ο καλλιτέχνης θέλει μόνο μάτια ανοιχτά και φωτεινά για να επικοινωνήσει το μέσα του , οφείλει να το ζητήσει. Είπε σαφώς πως συμφωνεί, πως είναι με το μέρος μας,, αλλά τώρα είναι η ώρα της αφήγησης. 

Γιατί αν ακούσεις προσεκτικά τον κάθε στίχο, έχει απαντήσει σε όλα αυτά χρόνια πριν, και σου απλώνει το χέρι να πιαστείς απ την βάρκα του.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ Ή ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ Ή ΠΙΟ ΜΕΣΟΑΣΤΟΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΑΣ Κ ΠΟΙΗΤΗΣ. ΕΙΝΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ Κ ΧΤΥΠΙΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΨΟΥΡΑ ΣΟΥ Κ ΑΥΤΟΣ ΔΕ ΡΩΤΑΕΙ ΤΙ Κ ΠΩΣ, ΣΕ ΚΕΡΝΑΕΙ ΝΕΡΟ Κ ΛΟΥΚΟΥΜΑΚΙ Κ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ. ΟΣΟ Κ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΠΟΥ ΖΕΙΣ (ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ) ΑΥΤΟΣ ΚΟΙΤΑ ΜΟΝΟ ΤΗ ΦΛΟΓΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙ.

Γι αυτό τον αγάπησες. Για το, «Καληνύχτα μ@@@@α η ζωή έχει πλάκα», και το «όλοι οι κα@@@@@@ες μια εταιρία». 

Ο Sokratis Malamas / Σωκράτης Μάλαμας έχει προηγηθεί της διαμαρτυρίας σου χρόνια πριν, έχει περιγράψει την ψευδοκουλτούρα που ζούμε με άπειρους τρόπους πριν καν την αφουγκραστείς. Δεν είναι βόλεμα το αίτημά του. Είναι «ναι, μαζί σας , αλλά πάμε τώρα να αλλάξουμε τον κόσμο ξεκινώντας απ τα μέσα μας».

epirusblog.gr
5 of 5
Ξεσπά η Κλέλια Ρένεση για τον Σωκράτη Μάλαμα: «Δεν είναι βόλεμα το αίτημά του»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4185731943046328748

Τα καλύτερα

item