Η κόρη του Τζόνι Ντεπ είναι το ανερχόμενο αστέρι του Χόλιγουντ (βίντεο)

Η 23χρονη ηθοποιός και μοντέλο, Λίλι-Ρόουζ Ντεπ η οποία έχει κληρονομήσει ένα τέλειο συνδυασμό γονιδίων από τους γονείς της Τζόνι Ντεπ – Βανέσα Παραντί, πρωταγωνιστεί στην νέα πολυαναμενόμενη σειρά του HBO, «The Idol», στο πλευρό του Καναδού σούπερ σταρ The Weeknd αναλαμβάνοντας και την παραγωγή.

Η σειρά διαδραματίζεται στο παρασκήνιο της μουσικής βιομηχανίας, όπου ένας γκουρού αυτοβοήθειας και ηγέτης μιας cult αίρεσης αναπτύσσει μια περίπλοκη σχέση με ένα ανερχόμενο είδωλο της pop.

To πρώτο teaser της δραματικής σειράς του HBO που μόλις κυκλοφόρησε φέρεται να έχει ήδη γίνει viral στο TikTok, σύμφωνα με το δημοσίευμα του Τatler.

Το μεγαλύτερο παιδί και μοναχοκόρη του ηθοποιού Τζόνι Ντεπ (Johnny Depp) και της Γαλλίδας τραγουδίστριας Βανέσα Παραντί,  κερδίζει σιγά σιγά την αναγνώριση στον κόσμο της υποκριτικής που τόσο αγαπάει εγκαταλείποντας ακόμη και το σχολείο σε ηλικία 16 ετών. 

Πρωταγωνίστησε για πρώτη φορά μαζί με τον πατέρα της στην κωμωδία «Yoga Hosers» το 2014, έπαιξε μεταξύ άλλων την Isadora Duncan στο «Planetarium» (2016) και στο «The King» (2019) ενώ ήταν υποψήφια για τα βραβεία Σεζάρ.

Δείτε το τρέιλερ του «The Idol»

epirusblog.gr
5 of 5
Η κόρη του Τζόνι Ντεπ είναι το ανερχόμενο αστέρι του Χόλιγουντ (βίντεο)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4796791808572338324
item