Γιάννενα: Ο Γιάννης Χαρούλης ξεσήκωσε το κοινό στον αρχαιολογικό χώρο της Δωδώνης

Δυναμικά ξεκίνησε ο βασικός «κορμός» του 6ου Φεστιβάλ Δωδώνης, με τη συναυλία του δημοφιλούς Κρητικού καλλιτέχνη Γιάννη Χαρούλη το βράδυ της Τετάρτης. 

Ο αρχαιολογικός χώρος της Δωδώνης από νωρίς υποδέχθηκε πλήθος κόσμου, όλων των ηλικιών, ενώ καρέκλες είχαν τοποθετηθεί με τάξη από τους διοργανωτές μπροστά από την εντυπωσιακή σκηνή. 

Λίγο μετά τις 9.30 το βράδυ έκανε την εμφάνισή του ο Γιάννης Χαρούλης με την μπάντα του, ξεσηκώνοντας τους θαυμαστές του με παλιές και νέες επιτυχίες του, ενώ κατά διαστήματα ερμήνευσε μόνος στη σκηνή και νοσταλγικά τραγούδια!

Όπως ανέφερε ο καλλιτέχνης ξεκινώντας τη συναυλία, «ο αρχαιολογικός χώρος της Δωδώνης έχει μια ιδιαίτερη ενέργεια που δείχνει ότι εδώ θα συμβεί κάτι μαγικό»!

Η επαφή που είχε ο Γιάννης Χαρούλης με το κοινό ήταν άμεση, παρουσιάζοντας ένα μοναδικό πρόγραμμα με ξεχωριστές ενορχηστρώσεις, που εντυπωσίασαν το πολυπληθές κοινό, το οποίο τον αποζημίωνε καθ’ όλη την διάρκεια της βραδιάς με το πιο θερμό χειροκρότημά του. 

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η όλη διοργάνωση ήταν άψογη. Αστυνομία ρύθμιζε την κυκλοφορία έξω από τον αρχαιολογικό χώρο, ενώ και στο πάρκινγκ υπήρχαν άνθρωποι που βοηθούσαν στη σωστή χωροθέτηση των εκατοντάδων αυτοκινήτων. Αλλά και η  εταιρία ΒΙΚΟΣ που αποτελεί χορηγό του 6ου Φεστιβάλ Δωδώνης, πρόσφερε δωρεάν στον κόσμο κατά την είσοδό του στο χώρο παγωμένα νερά! 

Αύριο η Μήδεια του Μπόστ

Το 6ο Φεστιβάλ Δωδώνης που διοργανώνει ο Δήμος Δωδώνης και το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Δωδώνης, συνεχίζεται με ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, με μερικές από τις σημαντικότερες θεατρικές και μουσικές παραγωγές της φετινής χρονιάς, κάτω από τον έναστρο καλοκαιρινό ουρανό, έως τις 12 Αυγούστου.

Το επόμενο μεγάλο ραντεβού είναι αύριο, Σάββατο στις 21:00, με την παράσταση του Εθνικού Θεάτρου στο έργο Μήδεια του Μποστ, σε σκηνοθεσία Γιάννη Καλαβριανού.

Γενική είσοδος: 15€, Δημότες Δωδώνης: 4€, άνεργοι δημότες Δωδώνης, ΑμεΑ & παιδιά έως 10 ετών: Ελεύθερη είσοδος. Εισιτήρια στο ticketservices.gr.

Το σύνολο του καλλιτεχνικού προγράμματος του 6ου Φεστιβάλ Δωδώνης, πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Βουλής των Ελλήνων και του Υπουργείου Πολιτισμού που στηρίζουν και οικονομικά το φετινό εγχείρημα, ενώ πολύτιμη και υποστήριξη των μεγάλων χορηγών του, ΒΙΚΟΣ, Τράπεζα Ηπείρου και Energean.

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Ο Γιάννης Χαρούλης ξεσήκωσε το κοινό στον αρχαιολογικό χώρο της Δωδώνης
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 6272825122410130713
item