Δανία: Πυροβολισμοί σε εμπορικό κέντρο της Κοπεγχάγης - Αναφορές για πολλά θύματα

Για "πολλά θύματα" κάνει λόγο η αστυνομία της Δανίας από τους πυροβολισμούς που σημειώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής (03/07) σε ένα εμπορικό κέντρο της Κοπεγχάγης.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν σπεύσει στο εμπορικό κέντρο Field'sενώ προς το παρόν δεν έγινε γνωστό αν τα θύματα είναι νεκροί ή τραυματίες.

Όταν ακούστηκαν οι πρώτοι πυροβολισμοί, περίπου 100 άνθρωποι έτρεξαν να φύγουν από το εμπορικό κέντρο, σύμφωνα με μαρτυρίες τις οποίες επικαλούνται τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι πολλοί άνθρωποι χτυπήθηκαν από πυρά και κάλεσε όσους βρίσκονται μέσα στο εμπορικό κέντρο να παραμείνουν εκεί και να περιμένουν την άφιξη των αστυνομικών ενώ ζήτησε από όλους τους άλλους να μην πλησιάζουν στην περιοχή.

Η αστυνομία της Κοπεγχάγης ανακοίνωσε λίγο αργότερα τη σύλληψη ενός προσώπου που σχετίζεται με τους πυροβολισμούς.

Δεν υπάρχει προς το παρόν καμία πληροφορία για τα κίνητρα του δράστη.

Βίντεο που κυκλοφόρησαν στα social media, κάνουν λόγο για έναν ένοπλο άνδρα που άνοιξε πυρ εντός του εμπορικού κέντρου και καταγράφουν τη στιγμή των πυροβολισμών.

Σε άλλο βίντεο, φαίνονται οι άνθρωποι που βρίσκονται στο σημείο να τρέχουν πανικόβλητοι.

Το εμπορικό κέντρο Field's, στη συνοικία Άμαγκερ, βρίσκεται ανάμεσα στο κέντρο της πόλης και το διεθνές αεροδρόμιο της Κοπεγχάγης.

epirusblog.gr
5 of 5
Δανία: Πυροβολισμοί σε εμπορικό κέντρο της Κοπεγχάγης - Αναφορές για πολλά θύματα
epirusblog.gr
5 of 5
κοσμος 4984083968050869122
item