Η εξομολόγηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη για την ημέρα που έμαθε ότι η Ιωάννα Τούνη είναι έγκυος

Δύο μέρες έχουν περάσει από τη μέρα που η Ιωάννα Τούνη ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς της φίλους μέσω του προσωπικού της λογαριασμού ότι περιμένει το πρώτο της παιδάκι.

Όπως χαρακτηριστικά έγραψε η influencer, έμαθε ότι είναι έγκυος πριν από περίπου τρεις μήνες.

Τη μέρα όμως που έκανε το τεστ εγκυμοσύνης και έμαθε ότι ήταν έγκυος, δεν ήταν μόνη της. Είχε στο πλευρό της, την καλή της φίλη Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Το μοντέλο προχώρησε σε μια εξομολόγηση για τη μέρα που έμαθε ότι η Ιωάννα Τούνη είναι έγκυος και μοιράστηκε τα συναισθήματά της με τους διαδικτυακούς της φίλους και την συνόδευσε με μια φωτογραφία που ποζάρουν οι δυο τους εκείνη τη μέρα με μάτια κατακόκκινα από τα δάκρυα χαράς.

«16 Μαΐου! Από τις ομορφότερες στιγμές της ζωής μου! Σας είχα πει να θυμάστε αυτή την ημερομηνία! Δύο άνθρωποι που υπεραγαπάω θα γίνουν γονείς! 

Μπήκαμε στο γυμναστήριο, πήγαμε στη τουαλέτα, της έδειξα πως να κάνει το test (γιατί δεν είχε ξανά κάνει η ξανθούλα μου) βγαίνει, μου το δίνει και ρωτάει «Ο σταυρός που βγάζει τι είναι;» Έχω μείνει παγωτό…κυριολεκτικά!!! Την κοιτάω, με ξανά ρωτάει και της λέω «Είσαι έγκυος!!! Είσαι έγκυος!!! Ναι είσαι έγκυοοοοος!!! Είσαι έγκυος!!! Είσαι σίγουρα έγκυος!!! Θα κανείς μωρό! Θα γίνεις μάνα! 

Ο Μήτσος θα γίνει πατέρας! Sok είσαι έγκυος!!!!!» Βγαίνουμε απ’ έξω γρήγορα μην μας πάρουν χαμπάρι από τα τόσα δάκρυα χαράς και λέω πρέπει να βγάλουμε μια φωτό όπως είμαστε να θυμόμαστε αυτή την ημέρα!

Όλα τα καλά του Θεού με τις ευλογίες Του, μέσα από από τη ψυχή μου. Nα έχεις μια υπέροχη κύηση και μία εύκολη γέννα! Υγεία και αγάπη να έχετε σε όλη σας τη ζωή! 

Δίπλα σας πιο δυνατή και από βράχο θα προσπαθήσω να είμαι! Όσο φόβο, άγχος, αγωνία κι αν έχετε, μόλις έρθει το αγγελούδι σας θα φύγουν όλα! Ανθρώπινα πανέμορφα συναισθήματα στον έρχομαι ενός “φασολάκι”. 

Σαν μια γροθιά να μεγαλώσετε τον καρπό του έρωτα σας με την περίσσεια αγάπη και καλοσύνη που έχετε! Σας αγαπάω ΑΠΕΙΡΑ!!!» έγραψε στη λεζάντα η Δήμητρα Αλεξανδράκη.


epirusblog.gr
5 of 5
Η εξομολόγηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη για την ημέρα που έμαθε ότι η Ιωάννα Τούνη είναι έγκυος
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4870319569431314568
item