Πιο ερωτευμένοι από ποτέ: Τα καυτά φιλιά της Τ.Λόπεζ με τον Μ.Άφλεκ (βίντεο)

Πιο ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι από ποτέ είναι Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ, το ζευγάρι, μετά από 20 χρόνια, κατάφερε τελικά να παντρευτεί σε μια μυστική τελετή και έχει κάθε λόγο να απολαμβάνει τη σχέση του.

Τα διεθνή Μέσα, που παρακολουθούν και καταγράφουν την κάθε κίνηση των δύο σταρ αναφέρουν ότι οι δυο τους πήγαν με τα παιδιά τους περιπάτους σε διάσημους δρόμους της πόλης ενώ δεν παρέλειψαν και την εξόρμηση στον Σηκουάνα με κατεύθυνση το Musée d’Orsay.

Μάλιστα, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα εθεάθησαν σε τρυφερά τετ-α-τετ σε ένα παγκάκι.

Στο βίντεο που δημοσιεύει το «Hollywood Pipeline», η Τζένιφερ και ο Μπεν αγκαλιασμένοι ανταλλάζουν τρυφερά φιλιά και δίνουν δεκάρα για τους περαστικούς ή τις κάμερες.

«Ήταν σαν δύο έφηβοι σε ένα παγκάκι στο πάρκο. Πολύ στοργικοί, πολύ προσεκτικοί. Δεν ήταν πολύς ο κόσμος εκείνη την ώρα και δεν υπήρχαν περισπάσεις. Ήταν μόνο αυτοί», είπε πηγή στο αμερικανικό People.

Δείτε το βίντεο

Το ζευγάρι παντρεύτηκε υπό άκρα μυστικότητα σε ένα παρεκκλήσι στο Λας Βέγκας, το Σάββατο. Μάλιστα, σύμφωνα με τη Τζένιφερ Λόπεζ, παρέμειναν στην ουρά μαζί με άλλα τέσσερα ζευγάρια για να πραγματοποιήσουν το γάμο τους.

«Ακριβώς αυτό που θέλαμε. Χθες το βράδυ πετάξαμε στο Βέγκας, σταθήκαμε στην ουρά για άδεια με άλλα τέσσερα ζευγάρια, κάνοντας όλοι το ίδιο ταξίδι στην πρωτεύουσα του γάμου του κόσμου. Πίσω μας δύο άντρες πιάστηκαν στο χέρι και κρατήθηκαν.

Μπροστά από εμάς, ένα νεαρό ζευγάρι που έκανε τις τρεις ώρες με το αυτοκίνητο από το Victorville στα δεύτερα γενέθλια της κόρης τους -όλοι μας θέλαμε το ίδιο πράγμα- για να μας αναγνωρίσει ο κόσμος ως συντρόφους και να δηλώσουμε την αγάπη μας στον κόσμο μέσω της αρχαίας και σχεδόν παγκόσμιας τελετής του γάμου», ανέφερε χαρακτηριστικά στην προσωπική της ιστοσελίδα «On The JLo» η Λατίνα σταρ.

epirusblog.gr
5 of 5
Πιο ερωτευμένοι από ποτέ: Τα καυτά φιλιά της Τ.Λόπεζ με τον Μ.Άφλεκ (βίντεο)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5751778723586072713
item