Έλενα Ασημακοπούλου: Στην Πάρο με την κόρη της μετά τον χωρισμό από τον Μπρούνο Τσιρίλο – Φωτογραφίες

Στην Πάρο βρίσκεται η Έλενα Ασημακοπούλου, λίγες εβδομάδες μετά την ανακοίνωση για τον χωρισμό της από τον Μπρούνο Τσιρίλο.

Η γνωστή ηθοποιός παράμεινε για μεγάλο διάστημα του καλοκαιριού στην Αθήνα, μιας και ανέμενε την επιστροφή της κόρης της, η οποία βρέθηκε για λίγο στην Ιταλία, δίπλα στον μπαμπά της.

Έλενα Ασημακοπούλου – Διακοπές στην Πάρο

Η Έλενα Ασημακοπούλου ξεκίνησε τις διακοπές με την κόρη της. Οι δυο τους βρίσκονται στην Πάρο όπου και περνούν χαλαρές στιγμές. 

Σύντομα η ηθοποιός θα επιστρέψει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, καθώς από τη νέα σεζόν θα την δούμε στη νέα σειρά του ΣΚΑΙ, Άγρια Γη.

Έλενα Ασημακοπούλου – Οι πόζες με μπικίνι

Φανερά ανανεωμένη η ηθοποιός πόζαρε από την Πάρο με το μπικίνι της, σε ένα καλοκαίρι το οποίο σηματοδοτεί μια νέα περίοδο για τη ζωή της, μετά τον χωρισμό της, αλλά και τις προετοιμασίες για την τηλεοπτική της επιστροφή.

«Εδώ και πολύ καιρό έχει κλείσει αυτός ο κύκλος για εμάς… Δεν ένιωθα έτοιμη να βγω και να μιλήσω δημόσια , παρ’ όλο που πολλοί από εσάς το είχατε αντιληφθεί… Σας ευχαριστώ για τη διακριτικότητά σας», έγραψε πρόσφατα στο instragram η Έλενα Ασημακοπούλου, επιβεβαιώνοντας έτσι τον χωρισμό της από τον Μπρούνο Τσιρίλο.

Φωτογραφίες: Instagram

epirusblog.gr
5 of 5
Έλενα Ασημακοπούλου: Στην Πάρο με την κόρη της μετά τον χωρισμό από τον Μπρούνο Τσιρίλο – Φωτογραφίες
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5734557887287516031
item