Άρτα: Κάδοι "Παγίδες" για τους οδηγούς στην οδό Αμβρακίας (φωτο)

Οι δυο κάδοι που πρόσφατα τοποθετήθηκαν επί της οδού Αμβρακίας, στην διασταύρωση με την κάθοδο της οδού Μακρυγιάννη, προκαλούν πολλά προβλήματα στους διερχόμενους οδηγούς, αλλά και πεζούς...
Ειδικότερα όταν κατεβαίνεις από την οδό Μακρυγιάννη και περιμένεις στο STOP δεν έχεις καμία δυνατότητα να δεις αν έρχεται από τα δεξιά σου κάποιο όχημα, καθώς οι κάδοι απορριμμάτων είναι τόσο ψηλοί, που δεν σου επιτρέπουν να έχεις την απαραίτητη ορατότητα για να κινηθείς.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα στο παρά πέντε να αποφευχθούν συγκρούσεις και ατυχήματα, καθώς οι διερχόμενοι την οδό Αμβρακίας, δεν γνωρίζουν ότι οι οδηγοί από την Μακρυγιάννη δεν έχουν ορατότητα και πολλές φορές ούτε και οι ίδιοι δεν βλέπουν ότι υπάρχει διασταύρωση.
Picture
​Αυτή η φωτογραφία δείχνει την οπτική που έχει ο οδηγός από την Μακρυγιάννη στο ύψος του αυτοκινήτου: πρέπει να περάσει προσεκτικά το STOP και να βγει στο οδόστρωμα το μισό όχημα, προκειμένου να έχει την ελάχιστη ορατότητα των δυο μέτρων. Καταλαβαίνει κανείς ότι είναι θέμα τύχης να περάσει κανείς το δρόμο με ασφάλεια, καθώς είναι κυριολεκτικά …τυφλή η οδήγηση στο συγκεκριμένο σημείο.
Αιτήματα και στο novoville για τους κάδους -παγίδες… εδώ και έναν χρόνο!

Στην σελίδα της εφημερίδας "ΑΠΟΨΗ press" στο Facebook υπήρξαν πολλά και ενδιαφέροντα σχόλια και επισημάνσεις, ιδίως ότι

α) ο Δήμος γνωρίζει το πρόβλημα και έχει εγκαταστήσει καθρέφτη ελέγχου της κίνησης, σε σημείο απέναντι από την οδό Μακρυγιάννη

β) ότι τους κάδους μεταφέρουν στο συγκεκριμένο σημείο, οδηγοί, που επιθυμούν να παρκάρουν τα οχήματά τους.

Το πρόβλημα λοιπόν δεν είναι άγνωστο και μάλιστα μας απεστάλησαν και σχετικά αιτήματα στην εφαρμογή novoville από τον περασμένο Ιούνιο, αναφορικά με το πρόβλημα αυτό.
Picture
Picture
Πηγή: Γιάννης Καϊντάσης/​apopsi-press.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Κάδοι "Παγίδες" για τους οδηγούς στην οδό Αμβρακίας (φωτο)
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 1845586508761238183
item