Γιάννενα: Δεν ικανοποιήθηκε ο Σύλλογος Δασκάλων από τις απαντήσεις του Δημάρχου

Δεν έμεινε ικανοποιημένος ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων από τις απαντήσεις που έδωσε ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ με τον οποίο συναντήθηκε με την ευκαιρία ανάληψης των καθηκόντων το νέο Διοικητικό Συμβούλιο στο οποίο έθεσε πλήθος αιτημάτων σχετικά με ζητήματα σχολικής στέγης. 

Ο Σύλλογος παραθέτει και απαντήσεις που έδωσε ο Δήμαρχος, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται και η ήδη ανακοινωθείσα χρηματοδότηση των 4,5 εκατομμυρίων ευρώ για τη συντήρηση των σχολικών κτιρίων. 

Ο Δήμαρχος, ανέφερε ότι η ανέγερση νέων σχολικών κτιρίων την τρέχουσα περίοδο είναι δύσκολη και για αυτό έχει σχεδιαστεί η συντήρηση των υπαρχόντων υποδομών. 

Για τη μετεγκατάσταση των Πειραματικών Σχολείων στο Πανεπιστήμιο είπε ότι αυτό εξαρτάται από τον αντίστοιχο σχεδιασμό που είναι ενταγμένος στο πρόγραμμα «Αντ. Τρίτσης».

 Στα θετικά της ενημέρωσης του Δημάρχου, ήταν η ανακοίνωση ότι το Νηπιαγωγείο στους πρώην Στρατιωτικούς φούρνους θα λειτουργήσει από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. 

«Ο Σύλλογος μας δεν εφησυχάζει και θα προχωρήσει και σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να υπάρξει λύση στο στεγαστικό των σχολικών μονάδων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης θέτοντας προ των ευθυνών τους όλους τους αρμόδιους φορείς», καταλήγει η ανακοίνωση του Συλλόγου, που υπογράφεται από τον Πρόεδρο Κων. Παργανά και το Γεν. Γραμματέα Δημ. Λώλη. 

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Δεν ικανοποιήθηκε ο Σύλλογος Δασκάλων από τις απαντήσεις του Δημάρχου
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 4185615297905672746

Τα καλύτερα

item