Πρέβεζα: Την Κρυοπηγή στο Δίκτυο Μαρτυρικών Πόλεων και Χωριών της Ελλάδος - «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΑ» θέλει να εντάξει ο Δήμος Πρέβεζας

Η ένταξη της Κοινότητας Κρυοπηγής Πρέβεζας, στο Δίκτυο Μαρτυρικών Πόλεων και Χωριών της Ελλάδος: «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΑ» θα συζητηθεί στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου,  όπου θα λάβει χώρα  δια ζώσης και ταυτόχρονα με Τηλεδιάσκεψη μέσω της ειδικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας (Webex), στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος, Δήμου Πρέβεζας και θα διεξαχθεί την 13/07/2022, ημέρα Τετάρτη και ώρα έναρξης 17:00,  για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα: 

  1. Συζήτηση – ενημέρωση σχετικά με το Λιμάνι Πρέβεζας (Εμπορικό – Τουριστικό – Αλιευτικό), καθώς και το παράλιο μέτωπο της Πόλης.
  2. Ένταξη της Κοινότητας Κρυοπηγής, Δημοτικής Ενότητας Ζαλόγγου, Δήμου Πρέβεζας, στο Δίκτυο Μαρτυρικών Πόλεων και Χωριών της Ελλάδος: «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΑ».
  3. Εξέταση της αρ. 18/2022 ΑΔΑ: ΨΗΤΓΩΞΧ-Υ9Σ απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, Δήμου Πρέβεζας, με θέμα: «Γνωμοδότηση για μονοδρόμηση οδών Δράκου και Ρηνιάσης της Τ.Κ. Πρέβεζας».
  4. Εξέταση της αρ. 19/2022 ΑΔΑ: 9Π4ΟΩΞΧ-ΔΡ5 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, Δήμου Πρέβεζας, με θέμα: «Έγκριση κοπής δένδρου».
  5. Εξέταση της αρ. 20/2022 ΑΔΑ: Ψ1Β4ΩΞΧ-ΩΥΧ απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, Δήμου Πρέβεζας, με θέμα: «Αίτημα του Πολιτιστικού Συλλόγου <Πρέβεζα> για τοποθέτηση προτομής Πρεβεζάνου καλλιτέχνη».
  6. Έγκριση παραχώρησης πλατείας της Τοπικής Κοινότητας Φλαμπούρων, Δήμου Πρέβεζας, στον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Φλαμπούρων.
  7. Ορισμός εκπροσώπων του Δήμου Πρέβεζας για την συγκρότηση της επιτροπής χαρακτηρισμού παραλιών, ως πολυσύχναστων, για την λήψη θαλασσίων λουτρών , για το έτος 2023.
  8. Έγκριση απόσυρσης από την κυκλοφορία οχημάτων Δήμου Πρέβεζας.
  9. Έγκριση καταστροφής παλαιού ηλεκτρονικού εξοπλισμού.  
  10. Εξέταση αίτησης του Συλλόγου Φίλων της Μουσικής και Δημοτικής Παράδοσης για παραχώρησης της πλατείας (Τσιάπη) Κοινότητας Καναλίου, Δήμ. Εν. Ζαλόγγου, Δήμου Πρέβεζας.
epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Την Κρυοπηγή στο Δίκτυο Μαρτυρικών Πόλεων και Χωριών της Ελλάδος - «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΑ» θέλει να εντάξει ο Δήμος Πρέβεζας
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 5251769973390076983
item