Ανησυχία για την υγεία της Ελένης Φουρέιρα – Ακύρωσε τις καλοκαιρινές της συναυλίες

Aνησυχία έχει προκαλέσει η κατάσταση της υγείας της Ελένης Φουρέιρα, καθώς ακυρώνει τη μια εμφάνιση μετά την άλλη για λόγους υγείας.

Αρχικά ακυρώθηκε η συναυλία της στο Φεστιβάλ Άρδα. Η εταιρεία Panik Records μεταξύ άλλων γράφει: «Ζητούμε συγγνώμη για το απρόσμενο αυτό γεγονός, καθώς η συνεργασία μας όλων των χρόνων έχει δείξει την εμπιστοσύνη που δείχνουμε στο Φεστιβάλ του Άρδα». 

Σε δήλωση της οργανωτικής επιτροπής του Φεστιβάλ σημειώνει: «Ευχόμαστε περαστικά στη Ελένη Φουρέιρα και κάνουμε τα πάντα για την άμεση κάλυψη του κενού που προέκυψε απρόσμενα, μόλις στις 20/7, ενώ όλα ήταν έτοιμα. 

Ευελπιστούμε πως μέσα στη μέρα θα ανακοινώσουμε τον καλλιτέχνη που θα εμφανιστεί στις 30 Ιουλίου στην 26η Συνάντηση Νέων Άρδας 2022. Ζητούμε με τη σειρά μα συγνώμη για την αλλαγή. Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την εμπ0ιστοσύνη στο Φεστιβάλ.

Παράλληλα, ακυρώθηκε και η συναυλία της στην Κύπρο.

Η Ελένη Φουρέιρα, η οποία μετά το πέρας των εμφανίσεων της στο Teatro, ξεκίνησε την καλοκαιρινή της περιοδεία σε διάφορα μέρη της χώρας, αναδημοσίευσε ένα story, μέσα από το οποίο γίνεται γνωστό πως ο λόγος ακύρωσης της εμφάνισής της είναι για λόγους υγείας. Η ίδια αναδημοσίευσε τη σχετική ανακοίνωση βάζοντας μία καρδιά στις ευχές για τα περαστικά.

Δεν υπάρχει περαιτέρω ενημέρωση για το τι συνέβη στην τραγουδίστρια, ωστόσο εμείς της ευχόμαστε περαστικά και γρήγορη ανάρρωση.

epirusblog.gr
5 of 5
Ανησυχία για την υγεία της Ελένης Φουρέιρα – Ακύρωσε τις καλοκαιρινές της συναυλίες
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4892384772914867575

Τα καλύτερα

item