Κι όμως ο τρόπος που κρατάτε το κινητό σας αποκαλύπτει πολλά για εσάς

Ο τρόπος με τον οποίο χειρίζεστε τα smartphone σας μπορεί να αποκαλύψει πολλά χαρακτηριστικά που δεν θα περιμένατε ποτέ.

Κοιτάξτε την παραπάνω εικόνα και επιλέξτε τον τρόπο που κρατάτε και χειρίζεστε συνήθως το smartphone σας.

1. Είστε ένα άτομο με εξαιρετική αυτοπεποίθηση

Είστε αυτός που είναι έτοιμος να τα ρισκάρει όλα, αλλά με σύνεση, κάτι που σας βοηθά να επιτύχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ωστόσο, στα θέματα των σχέσεων είστε ακριβώς το αντίθετο. 

Προτιμάτε να έχετε αρκετό χρόνο για να καταλάβετε αν χρειάζεστε αυτό το άτομο στη ζωή σας ή όχι, πριν αποφασίσετε να ξεκινήσετε μια σχέση. Εξαιτίας αυτού, οι άνθρωποι μπορεί να σας βλέπουν ως ένα απομονωμένο και συγκρατημένο άτομο.

2. Είστε διαισθητικοί, έξυπνοι, σοφοί, λογικοί και συνετοί

Αυτός ο τρόπος να κρατάτε ένα τηλέφωνο δείχνει τη σοφία σας. Μετράτε τις ενέργειές σας αρκετά πριν κάνετε την πρώτη κίνηση. 

Έχετε την τάση να συζητάτε για όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή σας και είναι πολύ δύσκολο το να σας εξαπατήσουν. Ωστόσο, δύσκολα μπορείτε να χαρακτηριστείτε σοφοί σε θέματα αγάπης. 

Είστε τα άτομα που παίρνουν γρήγορες και αλόγιστες αποφάσεις, οι οποίες μερικές φορές μπορεί να βλάψουν τις σχέσεις στις οποίες βρίσκεστε. Επιπλέον, γίνεστε εξαιρετικά επικριτικοί όταν πρόκειται για θέματα αγάπης.

3. Είστε γρήγοροι, αποτελεσματικοί και έτοιμοι να πάρετε αμέσως αποφάσεις

Η χρήση και των δύο χεριών για το χειρισμό του τηλεφώνου υποδηλώνει την αγάπη σας για την ταχύτητα. Μπορείτε εύκολα να προσαρμοστείτε σε ένα ταχέως μεταβαλλόμενο περιβάλλον και να ενεργήσετε αποτελεσματικά σε νέες συνθήκες.

Όταν πρόκειται για θέματα αγάπης, η αποτελεσματικότητά σας δεν λειτουργεί τόσο καλά. Στην πραγματικότητα είναι ακριβώς το αντίθετο – εξαφανίζεται. Συχνά αποτυγχάνετε να πλησιάσετε ένα άτομο που σας αρέσει λόγω διεκδικητικότητας, κάτι που μπορεί να τρομάξει τον πιθανό σύντροφό σας.

4. Έχετε μια πληθώρα από υπέροχες ιδέες που προσπαθείτε να εφαρμόσετε στη ζωή σας και το κάνετε αρκετά καλά

Αυτός ο τρόπος να κρατάτε το κινητό σας έχει να κάνει με τη δημιουργικότητα. Σας αρέσει να είστε μόνοι για να συγκεντρώσετε όλες σας τις σκέψεις και να δημιουργήσετε ένα άλλο αριστούργημα που θα καταπλήξει τον κόσμο. 

Είτε πρόκειται για ένα νέο έργο, έναν πίνακα ζωγραφικής ή ένα βιβλίο, τα έργα σας συνήθως έχουν μεγάλη επιτυχία. 

Στις ρομαντικές σχέσεις, η δημιουργικότητά σας μετατρέπεται σε συστολή, η οποία συχνά σας εμποδίζει από το να αναπτύξετε νέους δεσμούς. Ωστόσο, μόλις κάποιος σας γνωρίσει καλύτερα, σίγουρα θα εκπλαγεί με την προσωπικότητά σας.

epirusblog.gr
5 of 5
Κι όμως ο τρόπος που κρατάτε το κινητό σας αποκαλύπτει πολλά για εσάς
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 8231052473836160371
item